![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Buradan bir altyapı sorgular mısın? Belki seni bu zulümden kurtarabiliriz![]()
Ustam ne demek bu bilmiyorum ki.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Buradan bir altyapı sorgular mısın? Belki seni bu zulümden kurtarabiliriz![]()
Sen şu anda sanki adsl kullanıyorsun zaten en fazla 16 mbps hız alabilirsin. Ancak senin adreste VDSL desteğide var, VDSLe geçip 100 mbps e kadar alabilirsinEki Görüntüle 1773587
ustam ne demek bu bilmiyorum ki.
Annem dün interneti yükseltmiş aramışlar annemi taahütünüz bitiyor yeni paket almak ister misiniz diye. Çünkü ondan önce biz 10mbps internet kullanıyorduk ve indirme hızım saniyede 1mb zor alıyordu. Her neyse dün aramışlar annem onu 25 e çekmiş keşke 50 ye çekseydi bir daha değiştiremicez sanırım paketin süresi dolana kadar.Sen şu anda adsl kullanıyorsun zaten en fazla 16 mbps hız alabilirsin. Ancak senin adreste VDSL desteğide var, VDSLe geçip 100 mbps e kadar alabilirsin![]()
Değiştirebilirsin.Annem dün interneti yükseltmiş aramışlar annemi taahütünüz bitiyor yeni paket almak ister misiniz diye. Çünkü ondan önce biz 10mbps internet kullanıyorduk ve indirme hızım saniyede 1mb zor alıyordu. Her neyse dün aramışlar annem onu 25 e çekmiş keşke 50 ye çekseydi bir daha değiştiremicez sanırım paketin süresi dolana kadar.Ama olsun sağlık olsun saniye de 2.5 3mb indirmeside iyidir hiç çoktan.
Annen 25 mbps almış ama adsl hat kullandığın için max 16 mbps verilebilir. Tabiri caizse fazladan para alıyorlar gibi veremedikleri hizmet için! Sizin adres 100 mbps kadar destekliyor. Tavsiyem netspeedi bi ara ve konuş müşteri hizmetleri ile.Teşekkürler annem 25mpbs almış ama 17 maximum niye böyle internet mi resetlemem lazım?
Ustam eve gidince denerim teşekkür ederim. bu netspeed her hangi internet firmasının mbps nimi yükseltiyor ben şimdi turkcell kullanıyorum modemim turkcell netspeed arasam yükseltsem onlar modem falan getirmicekler dimi?Annen 25 mbps almış ama adsl hat kullandığın için max 16 mbps verilebilir. Tabiri caizse fazladan para alıyorlar gibi veremedikleri hizmet için! Sizin adres 100 mbps kadar destekliyor. Tavsiyem netspeedi bi ara ve konuş müşteri hizmetleri ile.
Birde burdan altyapı sorgularmısın?
Normal speedtest başka birşey açık değilken ne gösteriyor?
Geçiş yaptığın zaman kendi VDSL destekli modemin varsa onu kullanırsın. Eğer yoksa ister kendin alırsın istersende geçiş yaptığın firma verir. Tamamen sana kalmış.Ustam eve gidince denerim teşekkür ederim. bu netspeed her hangi internet firmasının mbps nimi yükseltiyor ben şimdi turkcell kullanıyorum modemim turkcell netspeed arasam yükseltsem onlar modem falan getirmicekler dimi?
Iyi mi? Altyapının neyi desteklediğine bağlı. Ben ilk zaman 16 Mbps kullanmıştım. Iyiki yükseltmişim. 16 Mbps kaplumbağa sayılır.15 mbps download . 17 upload iyi mi ?
Iyi mi? Altyapının neyi desteklediğine bağlı. Ben ilk zaman 16 Mbps kullanmıştım. İyi ki yükseltmişim. 16 Mbps kaplumbağa sayılır.
Eki Görüntüle 2107730
Örneğin bu kişi ADSL bağlantısı varsa 17 alır. VDSL'e geçerse 100 alır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.