Moderasyona notum: Konuyu mizah amaçlı açıyorum. Kurallara karşı bir kinim kesinlikle yoktur. Bir de konunun Emir Dayı'dan habersiz onaylamamasını rica edeceğim. Onun rızasını almadan açılmasın.
İnsanların hataları yüzünden haksız yere düştüğümüz kuraldır kendisi. Peki bu kurala düzgün uymak için ne mi yapacağız? Tek tek anlatayım.
-Alıntılamak yerine etiketle bildireceksiniz.
-Rapor ile hatanızı itiraf edeceksiniz. (%99 inisiyatif kullanılır.)
-Alıntılanan mesajı düzelteceksiniz.
-Emir Dayı'dan kaçacaksınız.
Yardımcı olabildiysem mutlu oldum. Diğer kurallara ne yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız konuya uçan kahkaha atıp bekleyebilirsiniz. İyi sosyaller.
(Konu mizah amaçlıdır. Kurallar hakkında mizah yapmak istedim. Emir Dayı'ya herhangi bir aşığalama yoktur. Bu kuraldan gidenler genelde Emir Dayı'nın kurbanı olmuştur. O kurbanlardan birisi de benim
Kendisi görevini iyi yapan bir moderatörümüzdür.)
İnsanların hataları yüzünden haksız yere düştüğümüz kuraldır kendisi. Peki bu kurala düzgün uymak için ne mi yapacağız? Tek tek anlatayım.
-Alıntılamak yerine etiketle bildireceksiniz.
-Rapor ile hatanızı itiraf edeceksiniz. (%99 inisiyatif kullanılır.)
-Alıntılanan mesajı düzelteceksiniz.
-Emir Dayı'dan kaçacaksınız.
Yardımcı olabildiysem mutlu oldum. Diğer kurallara ne yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız konuya uçan kahkaha atıp bekleyebilirsiniz. İyi sosyaller.
(Konu mizah amaçlıdır. Kurallar hakkında mizah yapmak istedim. Emir Dayı'ya herhangi bir aşığalama yoktur. Bu kuraldan gidenler genelde Emir Dayı'nın kurbanı olmuştur. O kurbanlardan birisi de benim