17 Numaralı Kural

Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
9.763
Makaleler
8
Çözümler
237
Yer
İstanbul
Moderasyona notum: Konuyu mizah amaçlı açıyorum. Kurallara karşı bir kinim kesinlikle yoktur. Bir de konunun Emir Dayı'dan habersiz onaylamamasını rica edeceğim. Onun rızasını almadan açılmasın.

İnsanların hataları yüzünden haksız yere düştüğümüz kuraldır kendisi. Peki bu kurala düzgün uymak için ne mi yapacağız? Tek tek anlatayım.

-Alıntılamak yerine etiketle bildireceksiniz.
-Rapor ile hatanızı itiraf edeceksiniz. (%99 inisiyatif kullanılır.)
-Alıntılanan mesajı düzelteceksiniz.
-Emir Dayı'dan kaçacaksınız.

21.PNG


Yardımcı olabildiysem mutlu oldum. Diğer kurallara ne yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız konuya uçan kahkaha atıp bekleyebilirsiniz. İyi sosyaller.

(Konu mizah amaçlıdır. Kurallar hakkında mizah yapmak istedim. Emir Dayı'ya herhangi bir aşığalama yoktur. Bu kuraldan gidenler genelde Emir Dayı'nın kurbanı olmuştur. O kurbanlardan birisi de benim :D Kendisi görevini iyi yapan bir moderatörümüzdür.)
 
@Blacksidemre
Alıntılamak daha kolay olduğu için direkt alıntılıyoruz ve yazım yanlışı var mı diye hiç kontrol etmiyoruz.
Keşke "Alıntı" , "Cevapla" , "Beğen" gibi tuşların yanına "Etiketle" tuşu gelse. :)
Bence de gelmeli.
Yeni sunucular gelmişken bu da gelmeli.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı