17 Pro Max vs S25 Ultra

Bütçe
Yok

BYA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yurt dışından telefon alacağım ama kafam biraz karışık. Şu anda iPhone17 Pro Max 63 bin TL S25 Ultra 39 bin TL. Aralarında çok fiyat farkı olduğunu biliyorum ama çoğu arkadaşım 2 yıl sonra Samsung'u satmak istediğimde satamayacağımı söylüyor ne yapmalıyım?

Satılmaz gibi bir durum yok ama fiyat fark eder, 2 sene sonra satacaksanız tabii ki piyasa unsurundan sebep IP17pm. F/P bakıyorsanız ve kullanım için alacaksanız 25u, 17pm aradaki fiyat farkını hak etmiyor, yine de günümüzdeki ''iPhone statü" saçmalığı içinde iPhone tercih edilebilir.

Bu cihazların senelerce kullanılabilecek güçte olduğunu ve eğer ki fikir değişmezseniz size uzun süre arkadaşlık edeceğini unutmayın tercih yaparken, bir kere alıyorsunuz sonuçta.

2 sene sonra satarsan 19 p max alman için ciddi miktar üzerine para eklemen gerecek. iPhone satış piyasası çok daha canlı evet ama 2-3 yıl sonra satarsan ölmüş oluyor verdiğin paran. Üzerine yine baya bir ekleme yapman gerekir. 2 cihaz da uzun yıllar götürür bence satmayı düşünmek yerine kullanıma odaklan. 17 p max tasarımı en az 2-3 seride daha devam eder zaten.

Yurt dışından alabilme şansı her zaman gelmiyorsa, Türkiye'deki fiyatları da karşılaştırmak gerek bence. 17pm alırsan yurt dışından almanın faydasını daha çok hissedeceksin, daha kârlı olacak kısacası. Durum böyleyken ben 17pm alırdım, satma konusunda zaten çok çok daha iyi. Ama bu cihazları satmanın da bir anlamı yok.

@BYA
Merhaba, ben yurt dışından telefon alacağım ama kafam biraz karışık. Şu anda iPhone17 Pro Max 63 bin TL S25 Ultra 39 bin TL. Aralarında çok fiyat farkı olduğunu biliyorum ama çoğu arkadaşım 2 yıl sonra Samsung'u satmak istediğimde satamayacağımı söylüyor ne yapmalıyım?
iPhone almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı