- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Meslek
- müh.
Farkındalık günü olarak bilinen Dünya Kediler Günü, evsiz kedilerin farkındalığını sağlamak amacıyla her yıl 17 Şubat'ta kutlanır. Bugün dünyanın çeşitli yerlerinde farklı tarihlerde kutlanıyor. 8 Ağustos'ta Kanada'da veya 29 Ekim'de ABD'de gerçekleşiyor. İlk olarak 2005 yılında kutlanmaya başlanan Dünya Kediler Günü, Japonya'da 22 Şubat'ta, Rusya'da ise 1 Mart'ta düzenleniyor.
Kediler Günü Sözleri
onedio.com
Kediler Günü Sözleri
- Bir kedi net olarak duygusal dürüstlüğe sahiptir: İnsanlar birçok sebeplerle duygularını saklayabilirler, ancak kediler bunu yapmazlar. - Ernest Hemingway
- Her miyav kalpten gelen bir mesajdır. -Stuart McMiIIan
- Kedilere hayran kalmamızın sebebi de ne yaparlarsa yapsınlar ya da yapıyor görünseler her zaman muzaffer çıkmalarıdır. - Barbara Webster
- En iyi arkadaşlarımız hayvanlardır, ne sorarlar, ne de kusur, ne kabahat bulurlar. -George EIIiot
- Kusursuz dostIarımın asla dörtten az ayağı olmaz. -Colette
- Ben bir kedilere fısıldayanım. Başka evlere gittiğimde kediler sahiplerinden daha çok beni severler. -Cory Monteith
- Hayvanlar konuşabilseydi; köpekler dobra konuşan dostlar olurken, kediler pek de konuşmayan ender canlılardan olurdu. -Mark Twain
- Bir insanın gerçek manada reddedilmeyi anlaması için öncelikle bir kedi tarafından görmezden gelinmesi gerekir. -Anonim
- Kedilerle uyumanın zor yanı; kedilerin yatağın bir tarafında yatmaları yerine sizin üzerinizde yatmayı tercih etmeleridir. - Pam Brown
- Ortalama bir kedi yavrusu 5 yaşındaki çocuktan daha fazla soru sorar. -Carl Van Vechten
- Kedilerde her şey vardır: hayranlık, sonsuz uyku ve canları istediklerinde eşlik etmek. -Rod McKuen
- Kedim deli değil, sadece iyi bir aktrist. -P.C. Ca

17 Åubat Dünya Kediler Günü: Kediler Günü Nasıl Ortaya Ãıktı? Dünya Kediler Günü Mesajları ve Sözleri!
Dünya Kediler Günü her sene baÅta kedi sahipleri olmak üzere tüm hayvanseverler tarafından kutlanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: