little horse
Picopat
Ay hesabı doğum günleri. Yakında 6 aylığı geçip yetişkinlik evresine girmeye başlayacaklar sonuçta.Kediler 5 aylıksa doğum günlerinin 2021 nisan ayında olması gerekmez mi?
Ay hesabı doğum günleri. Yakında 6 aylığı geçip yetişkinlik evresine girmeye başlayacaklar sonuçta.Kediler 5 aylıksa doğum günlerinin 2021 nisan ayında olması gerekmez mi?
Teşekkür ederim. Aynı memleketliyiz. Ünye'de yaşıyorsanız ziyarete bekleriz.Hayvansever insansınız gerçekten. Allah uzun ömürler versin onlara.![]()
Teşekkür ederim. Aynı memleketliyiz. Ünye'de yaşıyorsanız ziyarete bekleriz.![]()
Kullanıcı adınızda 52 görünce bizim buralardan sandım.Üzgünüm ama Diyarbakır'lıyım ve yaşımda 15durum böyle.
![]()
Doğum günü kutlu olsun hocam. Ben de çok istiyorum almak fakat izin vermiyorlar. Benim için de sevin onları.![]()
Kullanıcı adınızda 52 görünce bizim buralardan sandım.![]()
Evet sizin içinde seveceğim. İnşallah bir gün de siz de bakarsınız.![]()
İnşallah hocam, elimden geldiğince sokaktakilere yardım etmeye çalışıyorum. Tabii sevdirmiyor keratalar ama ben seviyorum onları.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.