Leonidas02
Kilopat
- Makaleler
- 4
Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun.Koronayım ve Amazon bakiyesi o hocam.
Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun.Koronayım ve Amazon bakiyesi o hocam.
Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun.
Hocam ben bir kere Knorr'un noodlesini almıştım içinden sadece 1 tane baharat paketi çıkıyor o kadar. Tadı çok yavan geldi bana bence İndomie daha iyi.Hocam noodle falan aldım %5 indirim yaptı tam hepsini alamadım SS atıyorum, teşekkürler.
Eki Görüntüle 1178535
TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik
TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr
Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Ozur dilerim hocam gec kaldim.Keşke önceden yazsaydınız hocam işime yarayan 2-3 şey var attıklarınızda fakat çoktan aldım bile. Teşekkür ederim değerlendireceğim.
Ozur dilerim hocam gec kaldim.
Ne aldiniz peki?
Gecmis olsun hocam.Noodle falan aldım hocam korona oldugum için evden cıkamıyorum 3-5 atıştırmalık aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.