Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 2 Ekim 2021 #31 Liberte Sergen dedi: Koronayım ve Amazon bakiyesi o hocam. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun.
Liberte Sergen dedi: Koronayım ve Amazon bakiyesi o hocam. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2021 #32 Leonidas02 dedi: Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sorun değil insanlık hali.
Leonidas02 dedi: Çok özür dilerim öyleyse, bilmiyordum. Ayrıca geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sorun değil insanlık hali.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 2 Ekim 2021 #33 Liberte Sergen dedi: Hocam noodle falan aldım %5 indirim yaptı tam hepsini alamadım SS atıyorum, teşekkürler. Eki Görüntüle 1178535 Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir kere Knorr'un noodlesini almıştım içinden sadece 1 tane baharat paketi çıkıyor o kadar. Tadı çok yavan geldi bana bence İndomie daha iyi. (Değiştirdiler mi bilmiyorum)
Liberte Sergen dedi: Hocam noodle falan aldım %5 indirim yaptı tam hepsini alamadım SS atıyorum, teşekkürler. Eki Görüntüle 1178535 Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir kere Knorr'un noodlesini almıştım içinden sadece 1 tane baharat paketi çıkıyor o kadar. Tadı çok yavan geldi bana bence İndomie daha iyi. (Değiştirdiler mi bilmiyorum)
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 2 Ekim 2021 #34 TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2021 #35 356280 dedi: TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Keşke önceden yazsaydınız hocam işime yarayan 2-3 şey var attıklarınızda fakat çoktan aldım bile. Teşekkür ederim değerlendireceğim.
356280 dedi: TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik TX USB 3.1 Type C to USB 3.0 Type A Dönüştürücü (TX-AC-U01) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr Ugreen USB Type-C Şarj ve Data Kablosu, Siyah, 1.5 Metre : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Keşke önceden yazsaydınız hocam işime yarayan 2-3 şey var attıklarınızda fakat çoktan aldım bile. Teşekkür ederim değerlendireceğim.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 2 Ekim 2021 #36 Liberte Sergen dedi: Keşke önceden yazsaydınız hocam işime yarayan 2-3 şey var attıklarınızda fakat çoktan aldım bile. Teşekkür ederim değerlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Ozur dilerim hocam gec kaldim. Ne aldiniz peki?
Liberte Sergen dedi: Keşke önceden yazsaydınız hocam işime yarayan 2-3 şey var attıklarınızda fakat çoktan aldım bile. Teşekkür ederim değerlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Ozur dilerim hocam gec kaldim. Ne aldiniz peki?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2021 #37 356280 dedi: Ozur dilerim hocam gec kaldim. Ne aldiniz peki? Genişletmek için tıkla... Noodle falan aldım hocam korona oldugum için evden cıkamıyorum 3-5 atıştırmalık aldım.
356280 dedi: Ozur dilerim hocam gec kaldim. Ne aldiniz peki? Genişletmek için tıkla... Noodle falan aldım hocam korona oldugum için evden cıkamıyorum 3-5 atıştırmalık aldım.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 2 Ekim 2021 #38 Liberte Sergen dedi: Noodle falan aldım hocam korona oldugum için evden cıkamıyorum 3-5 atıştırmalık aldım. Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun hocam.
Liberte Sergen dedi: Noodle falan aldım hocam korona oldugum için evden cıkamıyorum 3-5 atıştırmalık aldım. Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun hocam.