17 Yaş 161 cm boy?

1.83 çok uzun bir boy değil, "sırık" sıfatına ulaşmanız için 1.95+ olmanız gerekiyor yeni gençlerin en kısası 1.80 zaten.
 
Ben 15 yaşımdayım 159 cm galiba boyum. Kısa olduğum için dalga konusu oluyorum. Genetikte var. Babam 167, annem 165. Yörüklerin çoğu böyle kısa olur ya da orta. Çabalıyorum uzamak için ama olmuyor.
 
1.83 çok uzun bir boy değil, "sırık" sıfatına ulaşmanız için 1.95+ olmanız gerekiyor yeni gençlerin en kısası 1.80 zaten.
Anlatmaya çalıştığım o değil. Çok uzun değilim. Ama kısa da değilim. Sorunumuz burada uzun boyun kaç olduğu değil. Anlatmak istediğim şey uzun olmanın da zaman zaman kötü yanlarının olması.
 
Karakterimle ne alakası var boyumla dalga geçiyorlar. "Neredesin, göremiyorum seni" gibi.
Çok alakası var, siz demek ki o gereksiz samimiyeti vermişsiniz sonra'da tepenize çıkmışlar. Siz hiç tanımadığı birine "Muahaha MoruQ CücEYE vAK yA" diyen bir ergen gördünüz mü? Çevremde sizden kısalar'da var ama dalga geçmiyorlar, sadece kendini korumaktan aciz insanlarla dalga geçiyorlar, bu karakterle ve çevreyle alakalı.
 
İlk önce öğretmen yapınca cesaretlendiler. Öğretmen yapınca bir şey diyemedim.
 
Ergenlikten çıkıp biraz düşünce yapın olgunlaşınca boy uzunluğundan önce adamlık, iyi insan olmanın önemi gibi kavramlar geldiğini ve bunun boyla hiç alakası olmadığını anlayacaksın. Bende de biraz boy kompleksi vardı ama biraz biraz olgunlaşmaya başladıkça bu düşüncelerin çok anlamlı olmadığını anlıyor insan. Ayrıca burada boyum kısa deyip üzüntüsünü döken birinin konusuna gelip boyum çok uzun ehe ehe hep projeksiyonu bana açtırıyorlar çok zoruma gidiyor ehe ehe falan yazmak bence ciddi kompleks belirteci.
 
Ben 14 yaşında 1.75'im, o kompleks boyla alakalı değil kısa veya uzun olmakla alakası yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…