17 yaş altı banka hesabı açılabilir mi?

Yunus_can1

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler. Bu sene staj yapacağım 17 yaşındayım, parayı alabileceğim bir banka hesabım yok. Ve banka hesabını nasıl açacağım işlemler nasıl olacak pek bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese iyi geceler. Bu sene staj yapacağım 17 yaşındayım, parayı alabileceğim bir banka hesabım yok. Ve banka hesabını nasıl açacağım işlemler nasıl olacak pek bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Staja başlayacağınız zaman fabrikanın veya çalışacağınız yerin bankasıyla görüşmeniz gerekir yani bir aile bireyiniz ile bankaya gitmeniz gerekir ve hesap açmanız gerekir burada aile bireyinin imzası ve onayı vesaire gerek onun dışında şahıs olarak sen gidip açtıramazsın.

Velinle beraber hesabı açacağın bankaya gidip başvuru yapacaksın bir adet banka kartı veriliyor ve banka hesabı açılıyor ancak reşit olmadan başka birisine para gönderemiyorsun.

İllaki çalıştığım yerin bankasımı olmak zorunda yoksa onlar sadece seçenek mi sunuyorlar bize

Velinle beraber hesabı açacağın bankaya gidip başvuru yapacaksın bir adet banka kartı veriliyor ve banka hesabı açılıyor ancak reşit olmadan başka birisine para gönderemiyorsun.
Anladım peki öneriniz varmı şu banka daha iyi diye

İllaki çalıştığım yerin bankasımı olmak zorunda yoksa onlar sadece seçenek mi sunuyorlar bize

Anladım peki öneriniz var mı şu banka daha iyi diye

Çalıştığın yerin bankası olmak zorunda değil IBAN'ın olması yetiyor.

Ben İş Bankası kullanıyorum 17 yaşımdan beri. Memnunum pek bir farkı da yok diğerlerine göre, hepsi aynı işlevi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı