17 yas icin banka önerisi

Omen_80

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600h-RX6500M-16gb ram-512gb ssd-144hz ekran-hp victus 15 fb0015nt
Merhaba,

Neredeyse 17 yaşıma gireceğim. Bir bankada hesap açıp banka veya kredi kartı almayı planlıyorum. Ailemin onayı zaten var.

Benim isteğim, mümkünse ilk müşterilere veya genç müşterilere özel ayrıcalıklar (komisyon indirimi, kampanyalar vb.) Sunan bir banka bulmak. Eğer böyle ayrıcalıklar yoksa bile kaliteli hizmet veren bir banka arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

17 yaşımda staj için Garanti bankası açmıştım ve çok memnun kalmıştım ki hala kullanıyorum. Özel kampanyası vs. var mı bilmiyorum ama kaliteli hizmet için tavsiyemdir.

Merhaba,

Neredeyse 17 yaşıma gireceğim. Bir bankada hesap açıp banka veya kredi kartı almayı planlıyorum. Ailemin onayı zaten var.

Benim isteğim, mümkünse ilk müşterilere veya genç müşterilere özel ayrıcalıklar (komisyon indirimi, kampanyalar vb.) Sunan bir banka bulmak. Eğer böyle ayrıcalıklar yoksa bile kaliteli hizmet veren bir banka arıyorum.

18 olmadan kredi kartı vs alamıyorsunuz diye bilmiyorum üzerinize. Ailenizin adınıza çıkarttığı ek kartı kullanabilirsiniz.

Merhaba,

Papara kullanabilirsiniz.

17 yaşımda staj için Garanti Bankası açmıştım ve çok memnun kalmıştım ki hala kullanıyorum. Özel kampanyası vs. var mı bilmiyorum ama kaliteli hizmet için tavsiyemdir.

Anladım teşekkürler aklımda olan birkaç bankadan birisiydi QNB ve Akbank düşünüyorum sanırım bu üçü arasından seçiceğim garantide en çok memnun olduğunuz şey neydi?

18 olmadan kredi kartı vs alamıyorsunuz diye bilmiyorum üzerinize. Ailenizin adınıza çıkarttığı ek kartı kullanabilirsiniz.

Aile onayı ile açılıyor olması lazım öyle açmayı düşünüyordum.

Papara kullanabilirsiniz.

Elimde var fakat kulanmıyorum işime pek yaramacak bir alanda kulanacağım.

Anladım teşekkürler aklımda olan birkaç bankadan birisiydi QNB ve Akbank düşünüyorum sanırım bu üçü arasından seçiceğim garantide en çok memnun olduğunuz şey neydi?

Aile onayı ile açılıyor olması lazım öyle açmayı düşünüyordum.

Elimde var fakat kulanmıyorum işime pek yaramacak bir alanda kulanacağım.
banka kartı acılıyor kredi kartı acılmaz aile onayıyla

17 yaşımda staj için Garanti Bankası açmıştım ve çok memnun kalmıştım ki hala kullanıyorum. Özel kampanyası vs. var mı bilmiyorum ama kaliteli hizmet için tavsiyemdir.

Bende şu an stajyerim Akbank hesabı açmıştım kullanılabilir oda ama staj senem bu sene umarım sizin staj güzel geçmiştir benimki kötü geçiyor da.

Banka kartı acılıyor kredi kartı acılmaz aile onayıyla.

Zaten amacım başta banka kartı idi ama kredi kartlarına genelde kampanyalar vb şeyler yapıldığ için düşünmüştüm sizin bir öneriniz var mı?

Bende şu an stajyerim Akbank hesabı açmıştım kullanılabilir oda ama staj senem bu sene umarım sizin staj güzel geçmiştir benimki kötü geçiyor da.

Nasıl Akbank memnun musunuz size sıkıntı yaşatan bir şey oldu mu veya sizi mutlu eden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı