17 yaş için iş önerisi

duzzstar

Decapat
Daha fazla  
Şu an markette çalışıyorum ama bana katkısı olmadığı için çıkmak istiyorum. Kendimi geliştirebileceğim, dil öğrenebileceğim iş önerir misiniz? Ankara'da yaşıyorum ona göre yazarsanız hoş olur.

Hocam berber olun iyi para var gibi.

Lüks otel varsa orada işe girebilirsin. Ankara`nın ama fazla turist çeken bir yer olduğunu düşünmüyorum. Antalya ya gitme durumun orada çalışma durumun olursa bu olabilir

Hocam berber olun iyi para var gibi.
Berber olmak istemiyorum hocam

Lüks otel varsa orada işe girebilirsin. Ankara`nın ama fazla turist çeken bir yer olduğunu düşünmüyorum. Antalya ya gitme durumun orada çalışma durumun olursa bu olabilir
Konaklama sıkıntısı olduğu için Antalya’ya gitme imkanım zor

Hocam yapabiliyorsanız kodlama öğrenin.Olmazsa yukarıdakilerin dediği gibi terzi veya berber olun.

Otel. Dikili'de bir otelde çalışmıştım. Çalışma şartları çok güzeldi ve Yabancılarla sohbette çok güzeldi.

Hocam ben okurken yaz zamanlarında çalışırdım bence 17 yaş tam da YKS zamanı ders çalışmak ve dil öğrenmek sizin için geleceğe yönelik en iyi faaliyetlerdir fakat okumuyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız markette bir süre daha kalıp yurt dışına çıkmanız daha mantıklı olacaktır.

Oto kaportacı veya oto yıkamacı olabilirsin. Hem farklı farklı lüks ve kötü arabalar görmüş olursun bu sayede otomobil kültürün artar. Hem de para kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…