17 yaş için iş önerisi

Hocam ben okurken yaz zamanlarında çalışırdım bence 17 yaş tam da YKS zamanı ders çalışmak ve dil öğrenmek sizin için geleceğe yönelik en iyi faaliyetlerdir fakat okumuyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız markette bir süre daha kalıp yurt dışına çıkmanız daha mantıklı olacaktır.
Yurtdışı hayalim var uzun zamandır fakat para birikmiyor abdye gitmek istiyorum ama 1600 dolar biriktirebildim sadece

Oto kaportacı veya oto yıkamacı olabilirsin. Hem farklı farklı lüks ve kötü arabalar görmüş olursun bu sayede otomobil kültürün artar. Hem de para kazanırsın.
Lüks araba görmek için oto yıkamacı mı olacağım ? :)

Yurt dışı hayalim var uzun zamandır fakat para birikmiyor ABD'ye gitmek istiyorum ama 1600 dolar biriktirebildim sadece.

Amerika deprem zamanında mülteci kabul ediyordu o zaman ailenden borç alarak gidebilirsin fakat şu an ABD zor ve giriş ücretini karşılasan bile bir kampta avukat bulana kadar kalmak zorundasın.

Amerika deprem zamanında mülteci kabul ediyordu o zaman ailenden borç alarak gidebilirsin fakat şu an ABD zor ve giriş ücretini karşılasan bile bir kampta avukat bulana kadar kalmak zorundasın.
Hocam Amerika'ya iyiki de alımlar zorlaştı bireysel silahlanma var yan baksan bile birine vurulma ihtimalin var özellikle siyahiler bu konuda acayip acımasız o yüzden Almanya gibi ülkelere vasıfsız bile gitseniz yada 2 yıllık bir elektrik veya makina bölümü okuyarak gitseniz mis gibi yaşarsınız ama Amerika da zor yaşarsınız diyelim hadi kaçak gireceğim derseniz ki bu imkansız gibi bir şey artık geçip Kartellere yakalanma ihtimalinizde var durum böyle hocam Amerika ya artık gidilmez.

Hocam Amerika'ya iyi ki de alımlar zorlaştı bireysel silahlanma var yan baksan bile birine vurulma ihtimalin var özellikle siyahiler bu konuda acayip acımasız o yüzden Almanya gibi ülkelere vasıfsız bile gitseniz ya da 2 yıllık bir elektrik veya makine bölümü okuyarak gitseniz mis gibi yaşarsınız ama Amerika da zor yaşarsınız diyelim hadi kaçak gireceğim derseniz ki bu imkansız gibi bir şey artık geçip kartellere yakalanma ihtimalinizde var durum böyle hocam Amerika'ya artık gidilmez.

Hocam ben denemiştim kabul vermediler Kanada başvurusu yaptım onaylandı gittim gördüm ve 0'dan yaşanılacak gibi değil araba ucuz olmasının dışında ev ve kira çok pahalı Amerika'nın çöplüğü gibi çok mülteci var.

Hocam Amerika'ya iyiki de alımlar zorlaştı bireysel silahlanma var yan baksan bile birine vurulma ihtimalin var özellikle siyahiler bu konuda acayip acımasız o yüzden Almanya gibi ülkelere vasıfsız bile gitseniz yada 2 yıllık bir elektrik veya makina bölümü okuyarak gitseniz mis gibi yaşarsınız ama Amerika da zor yaşarsınız diyelim hadi kaçak gireceğim derseniz ki bu imkansız gibi bir şey artık geçip Kartellere yakalanma ihtimalinizde var durum böyle hocam Amerika ya artık gidilmez.
Kanada nasıl sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı