17 yaşında birine göre fiziğim nasıl?

Yağ oranın kaç keşke detaylı bilgi verseydin biraz hafif yağlı duruyorsun yağ oranını azaltırsan daha estetik durur gibi veya kilon bir tık fazla diyete girirsen daha estetik durabilirsin amacın o ise.

Şu an estetik durma amacim yok ileride o natural şekilde diyet yapmanın pek bir mantığı da yok zaten sadece ufak mini cutlar olabilir.Yağ oranım 18-19.

Cuta girersen piyasanın içinden geçersin 👊
Seneye bakalım seneye kürde düşünüyorum yarış hedefim var.

Hocam göğüse ve sırta takviye lazım. Ben size benim sırtı vereyim siz bana kolunuzu verin nasıl anlaşma? 😆

Sırtım yeterince iyi seviyede ve kütleli aslında göğüse takviye gerek bicepslerimden de pek memnun değilim.

Hocam ben bir de alakasız sanırım ama tırnaklarımı küçüklükten beri yiyorum babam benden daha kalıplı ve sporcu kendisi futbolcuydu önceden ve iyide vucüdu vardı bana dediği şey tırnaklarını çok yeme oldu ve bunu kafaya taktım acaba bundan dolayı mı kilo alamıyorum diye çünkü tırnak yemek kıl kurdu yapmaktaymış ne kadar doğru bilmiyorum belki de bundan kilo alamıyorumdur diye düşünüyorum bu arada kendimi zorlayabildiğim kadar zorluyorum ama sonunda maalesef kusuyorum nasıl çözeceğim bunu bilmiyorum bu arada alta link bıraktım kıl kurdu hakkında tırnak meselesini söylemiştim yukarıda burada birkaç şey buldum sizce ne kadar doğrudur bu arada mesajıma yanıt verdiğiniz için ve tavsiye verdiğiniz için teşekkürler.

Kanka bende tırnaklarımı küçüklükten beri yiyorum ama herhangi bir kurtlanma olayı veya kilo alamama gibi bir şey yaşamadım belki farklı bir sebebi vardır.

Hocam Hulk gibisiniz bu arada bende 17 yaşındayım boyumda 1.81 ve kilom 65 falan ne yesem kilo alamıyorum acaba bu vucüda ulaşmak için nasıl beslendiniz kısaca bilgi verirseniz çok mutlu olurum ben sabah öğlen akşam olmak üzere genelde akşam tavuklu pilav yemekteyim 3-4 tabak arası yiyorum sabah öğlen'de aynı şekilde protenimi bu şekilde karşılamaktayım ama tık yok kol ve göğüsler gelişti az buçuk fakat alt taraf çöp gibi dediğim gibi ne önerirsiniz eğer öneri tavsiye verirseniz çok mutlu edersiniz bu arada vücudunuz için söylenecek söz yok yaşınıza göre en iyisiniz.

Bende aynı şekilde düşünüyorum adam tank gibi.

Özel bir beslenmem olmadı şu an bile sadece evde ne pişerse onu yiyorum fazla fazla.

Hocam ben bir de alakasız sanırım ama tırnaklarımı küçüklükten beri yiyorum babam benden daha kalıplı ve sporcu kendisi futbolcuydu önceden ve iyide vucüdu vardı bana dediği şey tırnaklarını çok yeme oldu ve bunu kafaya taktım acaba bundan dolayı mı kilo alamıyorum diye çünkü tırnak yemek kıl kurdu yapmaktaymış ne kadar doğru bilmiyorum belki de bundan kilo alamıyorumdur diye düşünüyorum bu arada kendimi zorlayabildiğim kadar zorluyorum ama sonunda maalesef kusuyorum nasıl çözeceğim bunu bilmiyorum bu arada alta link bıraktım kıl kurdu hakkında tırnak meselesini söylemiştim yukarıda burada birkaç şey buldum sizce ne kadar doğrudur bu arada mesajıma yanıt verdiğiniz için ve tavsiye verdiğiniz için teşekkürler.
Bende yiyorum tırnak ara ara sorun olmadı hiç.

Deniyorum hocam zaten 4 gün sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bir yerden başlamak lazım.

Diyetisyene gitmenize gerek yok eğer kilo fazlanız varsa kalori açığı yapın 500-1000 arası kalori açığı yeterdir bunun yanında ağırlık antrenmanı ve kardiyo yaparak fiziğinizi oturtabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı