17 Yaşında Çalışabilecek İş Önerisi

aerolona

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Mcdonalds ve Burger King in çok kötü olduğunu duydum ancak çalışmadığım için bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir elime para geçmesi lazım.

Ne için para lazım bu yaşta? Allah yardım etsin. Dediğin yerler çok yoğundur, herkes bu stresi kaldıramaz.

Ne için para lazım bu yaşta? Allah yardım etsin. Dediğin yerler çok yoğundur, herkes bu stresi kaldıramaz.

Bilgisayar geliştirmesi,Telefon, ve aileye bir nevi yardım gibi. Yoğunluğu önemli değil biraz yorulmak ve para kazanmak istiyorum.

Kendini kimseye ezdirme yoksa ileride çok zararını görürsün. Tanıdığın avukat varsa yanına gir, işlerine koşturursun, bir şeyler öğrenirsin ve biraz da para kazanırsın.

Lokantalarda çalışabilirsin
Marketlerde çalışabilirsin
Cafelerde çalışabilirsin
Tekstil işlerinde çalışabilirsin ( Buraya gitmeni istemiyorum )
Binalarda çalışabilirsin (Parası iyidir)
Mağazalarda çalışabilirsin

Birde eğer İstanbul da oturuyorsan sana Vialand'i öneriyorum. Vialand çok işletmeli büyük bir yer. Orada günlük 50 TL karşılığında çalıştıran cafeler ve mağazalar var.

Çiçekçide (dükkanlarında) çalışabilirsiniz çok temiz iştir. Ne kirlenmesi var ne stresi Eğer bulabilirsen çok iyidir tavsiye ederim çalışmışlığım var arada sırada sipariş gelir gidersin götürürsün. Bahşiş olayıda vardır baya sağlam ve güzel iştir. İleridede yapabilirsin iyi para vardır

Mağazalar derken teknosa vb mağazalar mı yoksa yerel mağazalar mı? aynı şekilde marketlerde. Şokta vb çalışabilir miyim?

Mağazalar derken teknosa vb mağazalar mı yoksa yerel mağazalar mı? aynı şekilde marketlerde. Şokta vb çalışabilir miyim?

Hayır hocam benim bildiğim şok, bim gibi marketler kalıcı işçi arıyorlar. Hatta iş şartlarında askerlik yapmış olma şartı var bu yüzden.

Bende büyük lokantalardan birine girmeyi planlıyorum da tecrübesiz birini alırlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…