17 yaşındayım ve 250 CC bir motor aldım. Ehliyetim de yok. A2 ehliyetini de alamıyorum yaşımdan dolayı. A1 mi alsam daha iyi olur yoksa beklemeli miyim?
Başlangıç için 250cc gayet uygun aslında. Fakat ben de anlamadım neden 250'lik almış. Bence A1 alıp 125cc motor bakmalıydı.Ehliyetiniz olmadığı halde niye gidip 250'lik motor aldınız onu anlamadım. Muhtemelen tecrübeniz de yoktur. Başlangıç için de 250 hiç ideal değil. A1 ehliyet alıp 125'lik bir motosiklet bakın.
Başlangıç için 250CC gayet uygun aslında. Fakat ben de anlamadım neden 250'lik almış. Bence A1 alıp 125CC motor bakmalıydı.
50cc'lere motor bile denmemeli, başlangıç motoru olarak da alınmamalı, sürüşü de tehlikeli özellikle İstanbul gibi yerlerde.Uygun değil, başlangıçta en iyisi her zaman en düşük hacimlilerdir. Mümkünse bir yakınınızın 50'lik scooterı varsa arada bir onu sürmek en iyisidir. Onda alışınca 125 alınabilir. Sonra 250'ye geçilebilir. İlk 250 CC ile başlamak kazaya ben geliyorum demekten başka bir şey değil.
50CC'lere motor bile denmemeli, başlangıç motoru olarak da alınmamalı, sürüşü de tehlikeli özellikle İstanbul gibi yerlerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.