17 yaşında ev sporu yapmak

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım, boyum 1.78, kilom ise 55. Okula gidiyorum ve 6 gibi geliyorum. Hem güçlenmek hem de biraz kaslarımın olması için evde spor yapmak istiyorum ama ne yapacağım gerçekten fikrim yok. Mesela spordan önce yemek yemeli miyim? Kaçta spor yapmalıyım? Ne yapmalıyım? Eğer bilen biri yardım ederse çok mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım, boyum 1.78, kilom ise 55. Okula gidiyorum ve 6 gibi geliyorum. Hem güçlenmek hem de biraz kaslarımın olması için evde spor yapmak istiyorum ama ne yapacağım gerçekten fikrim yok. Mesela spordan önce yemek yemeli miyim? Kaçta spor yapmalıyım? Ne yapmalıyım? Eğer bilen biri yardım ederse çok mutlu olurum.

Yemek yedikten en az 2 saat sonra spor yapabilirsin. Aksi durumda karaciğerini, kalbini ve birçok organını zorlamış olacaksın.
Kilon boyuna göre az bu sebepten ötürü kardiyo değil ağırlık antrenmanı yapmak zorundasın. Ağırlık ekipmanları alarak doğru hareketler ile hem hacimlenebilirsin hem de sağlıklı yaşam sürebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı