backstart
Decapat
Daha fazla
Öncelikle selamlar. 24'ten 26'ya geçtim ve oyun mekaniği olarak hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim. Oyunu orta grafik ayarlarına ayarladım saç teli vs. kapalı. Rastgele bir sezon maçını ilk yarıyı sorunsuz oynarken ikinci yarıya geçtiğimde oyun inanılmaz kasmaya başlıyor hiçbir şekilde oynanmıyor ALT+F4 çekip kapatıyorum. Bazen kasma olmuyor bazen maç bitiyor sıradaki maç diyorum diğer maça başlıyor yine oynatmıyor ve ALT+F4. FC24'de sadece Tottenham'la oynamama rağmen karşıma gelen rakiplere gayet iyi oynardım. Real, PSG, Barça vs. 26'da işler değişti. İspanya vs. takımlarla oynama rağmen bir türlü savunma yapamıyorum, hücumdayken şak diye topu alabiliyor rakip. 24'de mümkün değil vermezdim. Kontrolüm dışındaki futbolcular rakiple hiç alakadar olmuyorlar orta sahadaki bir futbolcudayım diyelim diğer 2'si yürüyor
. Genel olarak oyun mu böyle bende mi sorun var? Bir de oyuncunun ayağında bir ok imleci var benim yön imlecimle birlikte yön değiştiriyor ve oyuncu değiştiğim zaman değişen oyuncunun altında yuvarlak bir nişan çıkıyor dikkat dağıtıyor ayarlarda da yok kapatamadım bir türlü bununla alakalı yardımcı olabilecek var mı?