tahtakapı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
10. sınıfta bölgenin dandik bir kulübüne gidiyordum. Orada insana değer vermiyordu ama 2 arkadaşımla başladığım antrenmanlara yeri geldi aylarca tek gittim. İşe başlamam sebebiyle bıraktım. Orada parayı veren oynuyordu. Bebelerle antrenmana çıkarıyorlardi bizi. Şimdi maaşım yatacak. Kardeşime telefon, kendime telefon artan parayla da güzel bir krampon çektikten sonra devam etmek istiyorum ama o kulübe gitmek istemiyorum. Soracağım, seçmeler falan ne zaman diye. Onun dışında biraz daha amatör liglerde falan bölge kulüplerinde 11 falan başlayacağım bir kulübe gitmek istiyorum sonrası Allah kerim.
Bakın arkadaşlar, kardeşlerim, abilerim bu foruma ya da herhangi bir foruma ya da herhangi bir insanın fikrini almadan başlamak istiyorum çünkü futbol hakkında bilgisi olmayan olan herkes yazıyor ama ben bu işi gönülden istiyorum. Bana faydası olabilecek şeyler deyin. Git TYT AYT calis falan demeyin. Konu dışına çıkmayın. Teşekkür ederim saygılarımı sunarım.
- Boy 188.
- Kilo 70.
- Ayak sağ.
- Çok sürat yapabiliyorum.
- Baskı yapabiliyorum ama elim boş dönüyorum.
- Bitirciligim orta.
- Şut orta.
- Kilit pas atabiliyorum.
- Çok hızlı kosmamin yanına çok da yoruluyorum nefes problemlerim var kondisyon kasmam gerek.
Bakın arkadaşlar, kardeşlerim, abilerim bu foruma ya da herhangi bir foruma ya da herhangi bir insanın fikrini almadan başlamak istiyorum çünkü futbol hakkında bilgisi olmayan olan herkes yazıyor ama ben bu işi gönülden istiyorum. Bana faydası olabilecek şeyler deyin. Git TYT AYT calis falan demeyin. Konu dışına çıkmayın. Teşekkür ederim saygılarımı sunarım.