17 Yaşında hiçbir kızla konuşamamak

kugororororo

Centipat
Yer
Seyhan
Sevgiliyi bırak hiçbir kızla yüz yüze konuşmuşluğum yok. Hiçbiriyle göz teması bile kuramıyorum. Yakışlıklı olup utangaç olanlara bakıyorum bunlar harbi akılsız diyorum. Peygamber suratımı görse suratıma tükürür. Aile baskısından da bıktım. Ne yapabilirim?

Kızlarla konuşmak sandığın gibi bir marifet değil, bırak konuşma emin ol bir faydası yok. Benim de tipim var diyemem, kızlar günümüzde tipten çok başka şeylere bakıyorlar.

Kızlarla konuşmak sandığın gibi bir marifet değil, bırak konuşma emin ol bir faydası yok. Benim de tipim var diyemem, kızlar günümüzde tipten çok başka şeylere bakıyorlar.
Hocam kesinlikle paraya bakmıyorlar durumumuz iyi ama yok paraya da bakmıyorlar. Şu burnumdan o kadar nefret ediyorum ki parayla adam tutsam burnumu kırdırsam zaten nefes de alamıyorum o lanet burnumla Allah bari hastalık vereydi tipimi iyi yapaydı diyecem de çekmediğim hastalık da yok 3 senede 4 defa ameliyat oldum daha ne yapabilirim kendimi assam mı artık?

Hocam kesinlikle paraya bakmıyorlar durumumuz iyi ama yok paraya da bakmıyorlar. Şu burnumdan o kadar nefret ediyorum ki parayla adam tutsam burnumu kırdırsam zaten nefes de alamıyorum o lanet burnumla Allah bari hastalık vereydi tipimi iyi yapaydı diyeceğim de çekmediğim hastalık da yok 3 senede 4 defa ameliyat oldum daha ne yapabilirim kendimi assam mı artık?

Kendinizi asmak falan yakışmıyor size hocam. Allah sizi böyle yaratmış, onun verdiği vücuda isyan etmek yanlış olur. Kendinizi kabullenin, birkaç kız size bakmıyor diye de canınızı sıkmayın.

Kendinizi asmak falan yakışmıyor size hocam. Allah sizi böyle yaratmış, onun verdiği vücuda isyan etmek yanlış olur. Kendinizi kabullenin, birkaç kız size bakmıyor diye de canınızı sıkmayın.
Kızı bırak hocam üniye başladım çekmediğim dert yok 4 farklı hastalık ile uğraşıyorum şu hergüne lanet ediyorum keşke deprem olsa da enkazın altında kalsam diye dua ediyorum ama sonum Mehmet Pişkin gibi olacak.

@kugororororo Mehmet Pişkin'in anlattığına göre bir sürü sevgilisi olmuş, eğlenmiş, yemiş içmiş birisi. Param var diyorsun git kulüplerde takıl. Oralardan da bulamadıysan eskort çağır.
Hocam iş cinsel değil ileride evlenip soyumu devam ettirmem lazım ama bana hangi kız bakacak benim gibi bir çirkine? Kendimi apartmanın merdiven boşluğundaki korkuluklara asma planım var nefret ettim tek derdim manita yakışıklılık falan değil.
Yani nasıl söyleyim senin gördüğün en çirkin insandan bile 50 kat çirkinim nasıl bir günah işlemiş olabilirim ki veya Allah niye herkesi güzel yarattı da ben * benziyorum?

@kugororororo Mehmet Pişkin'in anlattığına göre bir sürü sevgilisi olmuş, eğlenmiş, yemiş içmiş birisi. Param var diyorsun git kulüplerde takıl. Oralardan da bulamadıysan eskort çağır.
Eskort bile beni görse Allah’ım bu ne ne gönderdin başıma der.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı