Kızlarla konuşamamak

Catflowers

Hectopat
Meslek lisesi yüzünden 4 yıl boyunca kızlarla konuşmadım. Şu an mezunum ve dershaneye gidiyorum. Erkeklerle rahatça muhabbet kurabilirken kızlarla kuramıyorum. Kızlarla konuşmaya çalışırken söyleyeceğim kelimeleri kafada kurarak ve kurduğum kelimeleri de ekstra düşünerek söylüyorum ister istemez. Genel olarak rahat olamıyorum yani, çok kasıyorum kendimi. Ayrıca farklı bir sorum var. Yan sınıfımda hoşlandığım ama hiç muhabbet kurmadığım bir kız var. 2 ortak arkadaşımız var. Instagram'dan istek atsam garip olur mu sizce? İyi Sosyaller.

Erkekle nasıl konuşuyorsan aynı o şekilde konuş, kadınlar da küfür ediyor, bel altı konuşması yapıyor, argo kullanıyor. Kıza gelince istek at ama ilk önce yüz yüze konuş bence.

Hocam bir kadınla konuşurken karşıdaki normal arkadaşınızmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak unutmayın karşıdaki bir kadın ve biraz daha nazik olun. İstek atma konusuna gelince, istek attıktan sonra ne yapacaksınız onu merak ediyorum. Eğer yapacağınız şey belliyse evet atın. Kabul etme konusuna gelirsek. Biri samsun diğeri Malatya'da olan birbirlerini daha önceden tanıması imkansız iki arkadaşım var. Geçenlerde bir kız istek attı ve bu iki kişi ortaktı hesapta. Tanımadığım için kabul etmedim. Eğer bu iki arkadaşınızın alaka seviyesi var ise birbiriyle veya gerçekten yakın arkadaşsanız kabul edecektir diye tahmin ediyorum.

Hocam bir kadınla konuşurken karşıdaki normal arkadaşınızmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak unutmayın karşıdaki bir kadın ve biraz daha nazik olun. İstek atma konusuna gelince, istek attıktan sonra ne yapacaksınız onu merak ediyorum. Eğer yapacağınız şey belliyse evet atın. Kabul etme konusuna gelirsek. Biri samsun diğeri Malatya'da olan birbirlerini daha önceden tanıması imkansız iki arkadaşım var. Geçenlerde bir kız istek attı ve bu iki kişi ortaktı hesapta. Tanımadığım için kabul etmedim. Eğer bu iki arkadaşınızın alaka seviyesi var ise birbiriyle veya gerçekten yakın arkadaşsanız kabul edecektir diye tahmin ediyorum.
istek attıktan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ortak arkadaşım da o kızla yakın. birisi sınıf arkadaşı, birisi en yakın arkadaşı zaten. Ben normal olarak bir kızla konuşamıyorken o kızla konuşabilmem 10 kat daha zorlu olur. Tipim ortalama üstü. (ben demiyorum, arkadaşlar diyor). Arkadaşım at ne olacak diyor ama muhabbetin olmadan iletişimin olmadan istek atmak bana çok saçma geliyor.

Bana da saçma geliyor da kimsenin umursadığı bir durum değil. Boş verin atmak istiyorsanız atın, arkadaşlarınız dediği için değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı