17 Yaşında Kellik

Benim saçlarım'da seyrek çok can sıkıcı bir durum.

Bende de aynı durum söz konusu. Yapacak bir şey yok, bizimde kaderimiz böyleymiş.

Senin yaşlarda başladı benim saç dökülmeside ve bende kepek, yağlanma ve kaşıntı da var. Sizin dediğiniz gibi doktor erkek tipi dökülme diyip egzema olduğunu ve sadece onun için ilaç yazacağını söyledi ve gönderdi. Bu ay bir daha gideceğim fakat bunun çözümü olduğunu sanmıyorum.

Bende de aynı durum söz konusu. Yapacak bir şey yok, bizimde kaderimiz böyleymiş.

Evet yapacak bir şey yok yazmamın amacı biraz da olsa içimi dökmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 16'yım hocam.

Benim de saçım çok dökülüyor (tek duşta 100'e yakın tel) galiba kaderimiz aynı, yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu etti.

Ben de 17'ye yeni girdim. 16'nın ortalarından beri durum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yaşadım. Alnımın bitiminden itibaren saçlarım dolu doluyken, lise sonda öyle bir dökülmeye başladı ki elimi ne zaman saçıma atsam öbek öbek saç geliyordu elime. Şimdi yanlar açık üstler seyrek. Resmen dayı oldum. Yaşım 26 vücut kıl dolu. Aynaya baksam moralim bozuluyor. En son ne zaman aynaya bakıp kendimi yakışıklı hissettim bilmiyorum. Saldım zaten. Kızlarla da ilgilenmiyorum. Tek tabanca takılacz bakalım. Kabullenince daha mutlu oluyorsun. Annem tek yaşıyor ona bakarım büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…