17 yaşında liseye başlamak

Yh4kash

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar liseye normalde 15 yaşında başladım bir sene sınıfta kalıp bıraktım kendi simit fırınımız orada çalışmaya başladım ama cidden mutlu değilim, bu işi sevmiyorum şimdi mesleki okula yazıldım orada hem kalfalık belgesi hem de lise belgesini veriyorlar. Şu an içimde bir istek var dersi dinliyorum, ders çalışıyorum fakat bazı insanlar geç kaldın her şeyin zamanı var diyorlar. Sizce haklılar mı? Ben liseyi burada bitirip üniversitesi sınavına hazırlanıp İTÜ veya YTÜ düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer isterseniz yapabilirsiniz. Başkalarının dediklerine fazla takılmayın ve ek olarak her yerde eğitim videoları var anlamadınız mı sabaha kadar farklı hocalardan videolar izleyebilirsiniz anlayana kadar.

Arkadaşlar liseye normalde 15 yaşında başladım bir sene sınıfta kalıp bıraktım kendi simit fırınımız orada çalışmaya başladım ama cidden mutlu değilim, bu işi sevmiyorum şimdi mesleki okula yazıldım orada hem kalfalık belgesi hem de lise belgesini veriyorlar. Şu an içimde bir istek var dersi dinliyorum, ders çalışıyorum fakat bazı insanlar geç kaldın her şeyin zamanı var diyorlar. Sizce haklılar mı? Ben liseyi burada bitirip üniversitesi sınavına hazırlanıp İTÜ veya YTÜ düşünüyorum.

O lafı söyleyen insanlar bir yerlere gelmiş insanlar değildir hocam büyük ihtimalle. Eğer olsaydı bunları söylemezdi çünkü. Okumanın yaşı olmaz. Hem de daha 3 sene geçmişken. İstediğinizi yapın. Haklı değiller.

Oku kardeşim. Hayatın gerçekleri yüzüne vurdukça bu süreçte diceksin ki keşke simitçide çalışmaya devam etseydim :D İş hayatı bitmiş bu ülkede. Üretim müretim yok işe alan yok. Tecrübe istiyorlar almıyorlar deneyim kazandırmıyorlar ama deneyim istiyorlar. Sen istediğini yapmakta özgürsün tabii ki ama gerçekler...

Okumanın yaşı yoktur. Çevrenizi çok aldırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı