17 yaşında ne iş yapılabilir?

Clausess

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, başlıkta da belirttiğim gibi 17 yaşındayım ve iş arıyorum 18 olana kadar aynı işte çalışmak istiyorum.

Garsonluk veya kuryelik yapabilirsiniz. Eğer para ihtiyacınız varsa iki işte birden çalışmanız doğru olur sabahları börekçi, pastene gibi yerlerde öğlene kadar çalışıp öğlenden sonra restoran kafe gibi yerde çalışırsanız daha iyi olur.

Garsonluk veya kuryelik yapabilirsiniz. Eğer para ihtiyacınız varsa iki işte birden çalışmanız doğru olur sabahları börekçi, pastene gibi yerlerde öğlene kadar çalışıp öğlenden sonra restoran kafe gibi yerde çalışırsanız daha iyi olur.

Kuryelik yapamaz 18 yaşında değil ehliyeti yok.

Merhaba iyi günler, başlıkta da belirttiğim gibi 17 yaşındayım ve iş arıyorum 18 olana kadar aynı işte çalışmak istiyorum.

Bende 17 yaşındayım, sana önerim sakın yüksek maaş alacağım diye vasıfsız işler yapma geleceğin olsun, 1 senedir CNC (bilgisayar sayılımlı yönetim) bölümünde çıraklık yapıyorum usta olunca 35bin maaş alacağım 20 yaşımda falan, 3D tasarım programını öğrenince de masa başı çok rahat bir işim olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı