O olayı ürün almadan yapabiliyorsun, flash 99 yazıp kampanyaya giriyorsun bir link üzerinden. İstediğini seçiyorsun 15 20 tane ürün var hangisini seçersen onun çekilişine atıyor seni, uygulama örnek vereyim saat 12'de orada ol diyor, orada 'hemen al' diye bir yazı var o saatte tıklaman lazım ama alman aşırı zor yani ya da çok şanslı olman lazım çünkü hemen kapıyorlar.
Ürünleri almak zorunlu değil eğer dediğim gibi link üzerinden tıklayıp alırsanız otomatik katılıyorsunuz çekilişe ve 15 20 tane ürün var hangisini seçerseniz ona katılıyorsunuz. Ben şans işi olduğunu düşünüyorum biraz da size katılıyorum. Bu sayede 1 mekanik klavye 1 kablosuz gaming mouse aldım ben şahsen, ikisinin değeri 2-3 bin arası vardır, sonra baya uzun süre denedim katıldım çekilişleri hiç ürün vermedi bıraktım uğraşmayı.Ürün almak zorunlu denedim belirtilen saatten 10 dk önce uygulamaya girdim hızlı davranmama rağmen tıklama fırsatı bile vermiyor sahte olduğunu düşünüyorum ( ürünleri iade ettim)
Ürünleri almak zorunlu değil eğer dediğim gibi link üzerinden tıklayıp alırsanız otomatik katılıyorsunuz çekilişe ve 15 20 tane ürün var hangisini seçerseniz ona katılıyorsunuz. Ben şans işi olduğunu düşünüyorum biraz da size katılıyorum. Bu sayede 1 mekanik klavye 1 kablosuz Gaming mouse aldım ben şahsen, ikisinin değeri 2-3 bin arası vardır, sonra bayağı uzun süre denedim katıldım çekilişleri hiç ürün vermedi bıraktım uğraşmayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.