17 yaşında nerede çalışılabilir?

Emreeeeeeee

Decapat
Daha fazla  
17 yaşındayım bu sene mezun oldum bir iş öğrenmek istiyorum ve para kazanmak istiyorum ama iş bulamıyorum. Batman'da yaşıyorum ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş öğrenmekten kastın zanaat işi değil mi? Elektrik, kombi, tesisat vb.
Çevrene sor önce, tanıdığınız iş öğretecek bir usta var mı diye, sonra çık caddeye bak bakalım hangi dükkanlar var.

Piyasa da benim çevrem de dahil çırak yetişmiyor, usta bulunmuyor diye ağlayan çok, iş öğrenmek isteyeni kapıdan geri çevirmezler yardımcı olurlar.

Ayrıca para konusuna gelirsek, iş öğrenmek için dediğin an haftalığın 2 bin lira falan olur söyleyeyim, iş öğrenecek adama para vermiyorlar.
Amacın para kazanıp iş öğrenmekse kurumsal teknik servislere gir, sigorta + asgari ücret verirler, üstüne de orada para verip adam bekletmez alttan alltan yetiştirirler.

Meslek lise mezunu musun?

İş öğrenmekten kastın zanaat işi değil mi? Elektrik, kombi, tesisat vb.
Çevrene sor önce, tanıdığınız iş öğretecek bir usta var mı diye, sonra çık caddeye bak bakalım hangi dükkanlar var.

Piyasa da benim çevrem de dahil çırak yetişmiyor, usta bulunmuyor diye ağlayan çok, iş öğrenmek isteyeni kapıdan geri çevirmezler yardımcı olurlar.

Ayrıca para konusuna gelirsek, iş öğrenmek için dediğin an haftalığın 2 bin lira falan olur söyleyeyim, iş öğrenecek adama para vermiyorlar.
Amacın para kazanıp iş öğrenmekse kurumsal teknik servislere gir, sigorta + asgari ücret verirler, üstüne de orada para verip adam bekletmez alttan alltan yetiştirirler.

Meslek lise mezunu musun?
Hayır anadolu lisesi mezunuyum. Kurumsal teknik servislerde çalışmak için 18 yaşında olmama gerek yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı