1700 TL modem önerisi

• Konuyu başlatan kerwh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 223

kerwh

Centipat
Daha fazla  
Maksimum bütçem 1700 TL. Bana hem fiber hem VDSL desteği olan(duruma göre sadece VDSL desteği olan) 5G, Wi-Fi 6 özelliklerine sahip modem önerisinde bulunur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye Wi-Fi 6 modem yok diye biliyorum, alınabilecek bir Wi-Fi 5 modem.

Huawei HG658 v2.

Bütçeyi arttırma imkanın varsa bu routerı alıp OpenWrt kurup PPPoE bilgilerini routera girdikten sonra modemi köprü moduna alıp router kutusından çıkan Ethernet kablosu ile cihazları birbirine bağlayıp VDSL internetini router üzerinden kullanabilirsin modem sadece kablo görevi görecek ve ana cihaz router olacak farklı modemle aynı şekilde 75 Mbit VDSL internet ile kullanıyorum eğer fiber gelirse modemi söküp sadece router kullanıp internetini kullanmaya devam edebilirsin.
20251006_143541.jpg

Bütçeyi arttırma imkanın varsa bu routerı alıp OpenWrt kurup PPPoE bilgilerini routera girdikten sonra modemi köprü moduna alıp router kutusından çıkan Ethernet kablosu ile cihazları birbirine bağlayıp VDSL internetini router üzerinden kullanabilirsin modem sadece kablo görevi görecek ve ana cihaz router olacak farklı modemle aynı şekilde 75 Mbit VDSL internet ile kullanıyorum eğer fiber gelirse modemi söküp sadece router kullanıp internetini kullanmaya devam edebilirsin.
Eki Görüntüle 2632656

Öneri için teşekkür ederim.

O bütçeye Wi-Fi 6 modem yok diye biliyorum, alınabilecek bir Wi-Fi 5 modem.

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2632656

Elinizdeki modem DSL de iyi brodcom yongalı MTK chipsetli DSL cihazlardan çok daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı