BK çok yoğun oluyor hocam. Carls Jr. öneririm.Burger King gibi yerler part-time eleman alacağını düşünüyorum. Komilik veya garsonluk da bakabilirsin veya en ağır olan sanayi.
Burger King gibi yerler part-time eleman alacağını düşünüyorum. Komilik veya garsonluk da bakabilirsin veya en ağır olan sanayi.
Vücut geliştirme yapıyorum zaten hocam çalışmadığım zaman salonda olurum.Aile maddi durumun çok kötü değilse part time iş ve günün geri kalanında diksiyon kursu gibi kendini yaşıtlarından öne geçirecek bir şeyler bulmalısın. Tam bu yaşların, geleceğini inşa etme yaşların.
Hocam yakın yerlerde garson falan arayan restorant düğün salonu falan bulamadım. Part time olsa bile en azından elime 3 5 kuruş para geçmiş olur.
LCW bir abi önermişti onu araştırkmadım. Carls Jr. de Bursa'da yok sanırım. Eğer saloon burger alıyorsa oraya da girebilirim alsında.BK çok yoğun oluyor hocam. Carls Jr. öneririm.
Ayrıca LCW 18 yaş altı almıyor diye biliyorum.
LCW bir abi önermişti onu araştırkmadım. Carls jr. De Bursa'da yok sanırım. Eğer saloon burger alıyorsa oraya da girebilirim alsında.
Yok hocam daha sormadım.Sordunuzmu alıyorlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.