17 yaşında para kazanmak için neler yapılabilir?

Gayet katılıyorum çok Metin2 denemişliğim yok ama Roblox üzerinden 2,3 günde bir takas yaparak 300 400TL değerinde item elde edip satabiliyorum bazen daha fazla 1 günde de olduğu oluyordu.
Açık konuşursak Metin2 oyuncuları her Cuma akşamı açılan sunuculardan satış yaparak 50k-60k TL yakın para kazanıyorlar bir o kadar da Adopt Me oyunundan.

Ayırabileceğiniz bütçe nedir?
Şu anda elimde 3-4bin tl kadar para var 1.5-2bin tlsini minecraft sunucusu için ayıracağım. Sunucu açıldıktan sonra sunucu içerisinden shorts videosu çıkarmayı planlıyorum.

Açık konuşursak Metin2 oyuncuları her Cuma akşamı açılan sunuculardan satış yaparak 50K-60K TL yakın para kazanıyorlar bir o kadar da Adopt Me oyunundan.

Aynen öyle hocam o sunucular iyi takip edilirse çok para dönüyor ve adopt me oyununun bayağı getirisi var pet satarken annesinin babasının kartını alan çocuklar benden pet alıyordu garip bir kitlesi var.

Şu anda elimde 3-4bin tl kadar para var 1.5-2bin tlsini minecraft sunucusu için ayıracağım. Sunucu açıldıktan sonra sunucu içerisinden shorts videosu çıkarmayı planlıyorum.
Survival oyun modu açıkçası şuanda ItemsAdder ile aşırı tutan bir mod bunun yanı sıra reklamlarını da iyi yaparsan çok iyi paralar kazanırsın fakat her şeyinin kaliteli olması gerek.

Aynen öyle hocam o sunucular iyi takip edilirse çok para dönüyor ve adopt me oyununun bayağı getirisi var pet satarken annesinin babasının kartını alan çocuklar benden pet alıyordu garip bir kitlesi var.
Şuan roblox'un TR'de kapalı olması nedeniyle belki tutmayabilir ama Metin2 fena kazandırır.

Ha ek olarak Minecraft videolarını AI ile mi seslendiriyorlar?

Survival oyun modu açıkçası şu anda ıtemsadder ile aşırı tutan bir mod bunun yanı sıra reklamlarını da iyi yaparsan çok iyi paralar kazanırsın fakat her şeyinin kaliteli olması gerek.

Her şeyinin kaliteli olması için zaten kişi başı 1.5-2K verip profesyonel paket ve kaliteli VDS alacağız. Şu anda benim düşündüğüm Skyblock sunucusu açmak ama öneriniz varsa bakabilirim.

Survival oyun modu açıkçası şu anda ıtemsadder ile aşırı tutan bir mod bunun yanı sıra reklamlarını da iyi yaparsan çok iyi paralar kazanırsın fakat her şeyinin kaliteli olması gerek.

Şu an Roblox'un TR'de kapalı olması nedeniyle belki tutmayabilir ama Metin2 fena kazandırır.

Yok AI kullanılmıyor genelde.

Her şeyinin kaliteli olması için zaten kişi başı 1.5-2K verip profesyonel paket ve kaliteli VDS alacağız. Şu anda benim düşündüğüm Skyblock sunucusu açmak ama öneriniz varsa bakabilirim.

Büyük kanallara sunucu reklamı falan yaptırabilirseniz çok iyi olur.

Yok AI kullanılmıyor genelde.
Her zaman yapmak istedim fakat açıkçası kendi sesimi 7 yaş kitlesine hitap ederken kullanmayı göze alamadım.

Survival ve Skyblock en iyisi zaten her zaman.

Survival oyun modu açıkçası şu anda ItemsAdder ile aşırı tutan bir mod bunun yanı sıra reklamlarını da iyi yaparsan çok iyi paralar kazanırsın fakat her şeyinin kaliteli olması gerek.

Şu an Roblox'un TR'de kapalı olması nedeniyle belki tutmayabilir ama Metin2 fena kazandırır.

Bir AI programı vardı bulursam atacağım ayrıca kapalı falan demiyorlar hocam hala full çekiyor sunucular. Minecraft'ta gelincede kolay reklamlayabileceğin satış yapabileceğin factions tarzı oyunlar yapmanı öneririm.

Selam. Ben şahsen 16 yaşındayım ve TR'de pek olmayan oyunla alakalı şeylerin resellerlığını yapıyorum. Yalan yok oldukça iyi bir geliri var. Ama ilk başta biraz bütçe lazım tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı