Hocam açabilir misiniz bilmiyorum fakat önden uyarısını yapayım (seneye böyle bir kısıtlamanız olmayacak sonuçta) borsada 1-2 sene geçirmeden kaldıraçlı işlemlere girmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Günlük al-sat işlemlerinden ve borsa hakkında genel bilginiz iyice oturduktan sonra o toplara girecekseniz girmelisiniz. Yeni başlayan deneyimsiz birisi, elindeki parayı çarçur etmekten veya şansa bala ayakta kalmaktan başka bir şey yapmayacaktır.17 yaşında şahıs şirketi ve banka hesabı olan birisi day trading için kaldıraçlı işlemler ve kripto borsa hesabı açmak için gereken yaş sınırına takılır mı?
Hocam açabilir misiniz bilmiyorum fakat önden uyarısını yapayım (seneye böyle bir kısıtlamanız olmayacak sonuçta) borsada 1-2 sene geçirmeden kaldıraçlı işlemlere girmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Günlük al-sat işlemlerinden ve borsa hakkında genel bilginiz iyice oturduktan sonra o toplara girecekseniz girmelisiniz. Yeni başlayan deneyimsiz birisi, elindeki parayı çarçur etmekten veya şansa bala ayakta kalmaktan başka bir şey yapmayacaktır.
Benim görüşüm bu yönde, genç yaşta fazla strese ve riske gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.