17 yaşında sigara nasıl bırakılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

360981

Hectopat
17 yaşımdayım ve 4 yıldır içiyorum arkadaşlar düzenli olarak ise 2 senedir bir zamanlar 2 pakete kadar çıktığım oldu.
Şu an 10-15 dal.
Bırakmak istiyorum ve başarısız denemelerim oldu.
En fazla 2 gün dayanabildim.
Derslerim ortaokul ve lise 1 de çok iyiydi. Fakat sigara stres ve yaşantımdan dolayı çok etkilendi kötü şeyler yaşadım diyebilirim.
Sigarayı bırakarak ilk adımı atmak istiyorum (boş yaptıysam özür dilerim sadede gelelim)
Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Bitkisel sigaralar ya da Cloudy markasının Melatonin/Calm/Focus/Caffeine olmak üzere 4 farklı "sigara" temsili elektronik makineleri var (elektronik sigara değil likitli vs.). Aşağıya link bırakıyorum, en azından bir başlangıç olur.

Aklına sigara geldiği zamanlar sakız çiğne. Baktın olmuyor Puffbar gibi şeylere geç, onu da günden güne azaltıp sigarayı tamamen bırak.

Patlıcan ye eğer alerjin yoksa. Patlıcanda nikotin içerikli madde var(doğal) nikotin ihtiyacını karşılar. Sigara bağımlıları patlıcanı bol tüketir genellikle.

Puffbar içince daha da içesim geliyor.
Sana tavsiyem azaltmaya çalış bir dakikada bırakamazsın zaten, günde 15 içiyorsan 14 yap en son 1 tane içmeye başlayınca nikotin hapı ve ya nikotin bileklikleri kullanarak bırakabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…