17 yaşında sigortalı iş sahibi olmak için iş ilanları nereden bulunur?

KomutanLogar0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 17 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. Bu yaşta bir iş bulup sigortamı başlatmak istiyorum. İnternette Ankara ili için iş ilanlarının olduğu bildiğiniz, güvenilir bir web site var mı? Varsa adını atabilir misiniz? Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Elemannet, İşin olsun, Kariyer.net (18 yaş altı çok iş bulamazsın ama bakmaya değer), Sahibinden iş ilanları. Bu uygulamalara bakıp bulabilirsin

Teşekkürler. Peki bu uygulamalardan bulabileceğim işler sigortalı değil mi?
Evet. Aslında o işverene kalmış bir şey. 17 yaşında nasıl sigorta oluyor bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sgk primin yatmıyor. Neden sigortalı olmak istiyorsun ki illa? Zaten sigortalısın.

Evet. Aslında o işverene kalmış bir şey. 17 yaşında nasıl sigorta oluyor bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla SGK primin yatmıyor. Neden sigortalı olmak istiyorsun ki illa? Zaten sigortalısın.

Hocam sigortasız kaçak göçek çalışmak istemiyorum. Bir de erken yaşta iş sigortam başlasın istiyorum.

Hocam sigortasız kaçak göçek çalışmak istemiyorum. Bir de erken yaşta iş sigortam başlasın istiyorum.
Tamam o zaman. İş verene kalmış bir şey o dediğim gibi. Kurumsak bi yere girersen sigorta yapıyorlar. Ama 17 yaşında seni işe alacak kurumsal şirketler sınırlı. Belki Burger King, Köfteci Yusuf gibi yerler. Bunlar sigorta yapıyor. Hatta yakınında varsa direkt gidip de sorabilirsin. İş uygulamalarına gerek kalmaz yani.

Tamam o zaman. İş verene kalmış bir şey o dediğim gibi. Kurumsak bi yere girersen sigorta yapıyorlar. Ama 17 yaşında seni işe alacak kurumsal şirketler sınırlı. Belki Burger King, Köfteci Yusuf gibi yerler. Bunlar sigorta yapıyor. Hatta yakınında varsa direkt gidip de sorabilirsin. İş uygulamalarına gerek kalmaz yani.
17 yaşında stajda sigorta yaparlar ama emekli şeyinde sayılmaz 18 den itibaren sayılır herkesin
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı