17 yaşında vücut fitness ile kaç ayda gelişir?

Daha önce hiç gitmedim gym e.
Oraya gidince bana göre nasıl program hazırlayabilirler ki? Direkt yüz yüze ne söylemem gerek vs. biraz anlatır mısın anksiyete de var

Daha önce hiç gitmedim gym e.
Oraya gidince bana göre nasıl program hazırlayabilirler ki? Direkt yüz yüze ne söylemem gerek vs. biraz anlatır mısın anksiyete de var
Ben de çok önceden kısa süre gitmiştim. Şu an ne yapılıyor bilmiyorum. Muhtemelen yeni başlayanlara hazır program vardır onu veriyorlardır. Kişiye özel yapıyorlar mı gittiğin yere göre belki değişebilir. Bir şey söylemene gerek yok. Salona yazılmak istiyorum diyeceksin. Gerisini onlar halleder. Onlar zaten dünden hazır müşteri bekliyorlar. Sonuçta para veriyorsun. Alternatif salonlar varsa onlara da bakabilirsin. Gezmek istiyorum deyip gezilebilirse gezip bakabilirsin.

Valla bende de anksiyete panik atak gibi şeyler var galiba doktora gitmem lazım ama şunu düşün sen kimsenin umurunda değilsin orada herkes kendi derdinde takılır. Git 1 saat ağırlık bas gel Havlu su falan onları söyleyeceklerdir. Dolaplarda kilit önemli mevzu. Bazen çalınma durumları olabiliyor. Buna çok dikkat et.

Endişe edecek bir şey yok. Sen onların umurunda değilsin onlar da senin umurunda olmasın. Sen amacına odaklan ötesini boşver. Tabi söylemesi kolay biliyorum da kısa süre içinde alışırsın ve düşündüğün gibi olmadığını anlayacaksın.

Zincir salonlar ve bazıları uzun süreli müşteriyi bağlamak ve parayı garantilemek için belki 6 ay belki 1 senelik ücret talep edebilirler. Aylık istersen de kazık fiyat söylerler. Buna da dikkat et.

Yaşın genç varsa mahallede iyi kötü bir salon öyle bir yer bulsan şimdilik daha iyi olabilir. Fazla alet olmasına da gerek yok aslında. Aylık olsun fiyatı biraz uygun olsun yeter. Hem kendini denemiş olursun. Şimdi tutup da yıllık verme bence. Belki gitmeyeceksin paran niye yansın. Belki sonradan salonu beğenmeyeceksin bir şeyler olacak olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…