17 yaşından sonra boy uzaması

Peki hormon değerlerim normal oldugu halde dışardon hormon takviyesi yapsak nasıl olur ?
çene,burun,kalp,böbrek,kanser hücreleri ve her şey büyür diye biliyorum boyum dahil
bunu çok duşuk riske yapmak mümkün mü

Saydığınız gibi bolca kötü etkisi olur. Mümkün değil.

Saydığınız gibi bolca kötü etkisi olur. Mümkün değil.
şöyle düşünüyorum dedigim gibi 4 ay saglıklı beslendim zamnında uyudum vitamin esnetme haREKETLERİ VS ama büyüme hormonunu tetikleyemedim bunu bir şekil tetiklememiz lazım degil mi ufak hormon dozlarıyla ya da başka bir şekil

Yok hocam, öyle olmuyor maalesef. Büyüme hormonu eksikliği olmayan, bariz boy kısalığı olmayan birine büyüme hormonu verilemez, tıbbi olarak uygun değil.

Endokrin uzmanı olmadığım için detaylarına pek hakim değilim ama vermiyorlar.

Siz düzgün yaşamaya devam edin, stres yapmayın bu konuyu. 170 kalsanız bile hiç fena bir boy değil, kişilik daha önemli her zaman.

reis bende çok takıyorum genetiğim çok kısa 165 fln baba ama gerçekten elimden geleni yapıyorum uyku beslenme spor vs. röntgen bu şekilde bi anda boy atmak imkansızmı şuan lütfen güzel şeyler söyle :=) yaş 15 2 ay sonra 165 gircem boy 168

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…