170 TL TurkNet'ten ayrılmak

Netspeed kullanıyorum şu anda, daha önce türknet kullandım. Farkları yok pingim her oyunda sabit, dalgalanma yok, Arayıp ulaşabiliceğiniz bilgili teknik servisi ve uygulaması var. Gayet güzel bir ıss tavsiye ederim.

Takım tutarcasina bir kişinin ya da kurumun veya topluluğun arkasından gitmek aptallıktır. Eğriye eğri, doğruya doğru demeyi bilmeniz gerekir. TürkNet, eskiden Türk Telekom'un taahhütle bile vermediğini ondan daha ucuza taahhütsüz vererek gönlümüzü kazanmıştı ama şimdi her şeyi tersine çevirdiler, şuan taahhütlü internetler daha ucuz. Ayrıca tek fiyat politikası da tamamen saçmalıktır çünkü bu sadece altyapısı iyi olana yapılan bir kampanya, 8-16-24-35 mbps altyapısı olan birisi neden 170 lira ödemek zorunda ki? Kısacası TürkNet kendi ayağına sıktı çok kullanıcı kaybedecek, üzüldüm ama hak ettiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bunlara baktimda benim altyapim yok kablosuz ve sorunsuz kullanabileceğim fiber internet yokmudur.

Ben kapattırdım Millenicom ne var ona geçtim 124TL aynı tarife TurkNet 170TL veriyor.

Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. Elveda dostlar.

Daha Kurtlar Vadisini bitirmrmiştim.
Aklın varsa Türknette durma ben de millleniye geçtim iki gün oldu.

Banlanmaktan korkuyorum o yüzden fazla detaya giremiyeceğim lakin; TurkNet insanları önce bak biz ucuzuz güveniliriz deyip üye topladıktan sonra ekonomik olarak rahatlayınca kendi menfaatlerini aşırı derecede ön plana aldı enflasyonlu bir ülkede zam yapmama sözü verilemezdiki. (bu yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…