170 TL TurkNet'ten ayrılmak

Netspeed kullanıyorum şu anda, daha önce türknet kullandım. Farkları yok pingim her oyunda sabit, dalgalanma yok, Arayıp ulaşabiliceğiniz bilgili teknik servisi ve uygulaması var. Gayet güzel bir ıss tavsiye ederim.
 
Takım tutarcasina bir kişinin ya da kurumun veya topluluğun arkasından gitmek aptallıktır. Eğriye eğri, doğruya doğru demeyi bilmeniz gerekir. TürkNet, eskiden Türk Telekom'un taahhütle bile vermediğini ondan daha ucuza taahhütsüz vererek gönlümüzü kazanmıştı ama şimdi her şeyi tersine çevirdiler, şuan taahhütlü internetler daha ucuz. Ayrıca tek fiyat politikası da tamamen saçmalıktır çünkü bu sadece altyapısı iyi olana yapılan bir kampanya, 8-16-24-35 mbps altyapısı olan birisi neden 170 lira ödemek zorunda ki? Kısacası TürkNet kendi ayağına sıktı çok kullanıcı kaybedecek, üzüldüm ama hak ettiğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Sizde bunlardan birine geçersiniz.
Bunlara baktimda benim altyapim yok kablosuz ve sorunsuz kullanabileceğim fiber internet yokmudur.
 
Banlanmaktan korkuyorum o yüzden fazla detaya giremiyeceğim lakin; TurkNet insanları önce bak biz ucuzuz güveniliriz deyip üye topladıktan sonra ekonomik olarak rahatlayınca kendi menfaatlerini aşırı derecede ön plana aldı enflasyonlu bir ülkede zam yapmama sözü verilemezdiki. (bu yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir)
 

Geri
Yukarı