1700-1800 TL Sistem Önerisi

Everest ve Frısby ürünler tercih etmenizi kesinlikle önermiyorum.Onun yerine daha kaliteli PSU ve Kasalar tercih etmenizi öneririm.Zira daha sonra başınızı yakabilirler.
Bu algıyı silmek lazım, teknoloji karpuz misali kimine kelek kimine güzel. Uzun yıllar kullandığım kasamın markası Frisby idi, hiçbir sorun yaşamadım. Bütce dahilinde alınabilir, bazı ürünleri gerçekten F/P.

Modera dostum kimine kelek kimine güzel diyorsun da insan parayla aldığı şeyin bile bile kelek çıkmasına müsade edemez.Bu şans oyunu değil.Eğer bir ürün beklenildiği performansı vermezse servise gönderilir.Everest ve Frısby çoğu insanın başını yakmış markalar.Daha öncede bu forumda konuşuldu,yazıldı,çizildi.Forum halkıda Everest ve Frısby ürünleri ancak bütçe kısıtlıysa tavsiye ediyor.1800 TL yabana atılacak bir bütçe değil ki gayet güzel sistemlerde toplanıldı.

Eğer ailemi ikna edebilirsem buradan bunu alabilirim. Sizce nasıl?
Screenshot_2016-09-07-01-34-35.png

Güzel sistem toplamışsınız.Sinerji vatanbilgisayardan tabiki daha ucuz.Ancak forumda şuan da sinerjinin yaptığı bir hata konusu var.Ailenizi ikna edebilirseniz inventusdanda toplayabilirsiniz sisteminizi.Zira inventus sinerjiden daha kaliteli zannımca.

Güzel sistem toplamışsınız.Sinerji vatanbilgisayardan tabiki daha ucuz.Ancak forumda şuan da sinerjinin yaptığı bir hata konusu var.Ailenizi ikna edebilirseniz inventusdanda toplayabilirsiniz sisteminizi.Zira inventus sinerjiden daha kaliteli zannımca.
İnventus ile daha fazla fiyata aynısını toplayabildim. Sinerjİ den alınan parçalar 2 günde geliyormuş okuduğuma göre. Umarım ailemi ikna edebilirim.

Ben inventusu montajlamadan dolayı önermiştim.Sinerjinin montajlamasını test etmedim tabikide ancak sinerjinin bir işlemciyi yamultma hata konusu var bugün forumda.O arkadaşada burdan geçmiş olsun diyorum.Sen gördün mü bilmiyorum ancak bu olaydan sonra sinerji tartışma konusu olduğu için inventus önerdim ben montajlama konusunda.

Vatan bilgisayarda 860K işlemci bulamadım onun yerine 840 işlemci koydum. Athlon işlemciler de bayağı güçlü işlemcilerdir. (7 senedir X2 240 İşlemci kullanıyorum)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı