1700-1900 TL Bilgisayar Toplama

yiitylmaz5

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
1
Merhaba arkadaşlar. Ben technopat'ı youtubeden takip ediyordum hatta bir tane masaüstü toplamak istiyorum. Lakin aklımda birkaç soru var. Okuduğum bölüm gereği autocad vb. gibi programlar kullanmam gerek. Mevcut bilgisayarım dizüstü olup i3 işletim sistemine sahip. Yani benim istediğim sistem i3'den iyi olmalı. Ekran kartı olsun, hafızası olsun, anakart sst fiyat olarak uçmamalı ama, klasik gta 5'i de sorunsuz çalıştırır olsun istiyorum. :)
Birde amd'ler daha ucuz ama küçük bir araştırma sonucu amdlerde ısınma problemi olabiliyormuş ve bende genelde bilgisayarı açık tutan bir insanım. Yani ben amatörüm kusuruma bakmayın umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Bütceme gelecek olursak elimde toplu bir para yok yani euro veya dolar artmadan elime para geçtikçe parça alacağım. Ama tahmini bütcem 1700-1900 diyebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı