1700-2000₺ Telefon Önerisi

Jelibon

Decapat
Samsung Galaxy A7 2018 ile Samsung Galaxy J7 Pro arasında kaldım. İnceleme videolarına baktığımda kafam iyice karıştı. A7 hakkında onlarca şikayet var, fotoğraf kalitesi bahsedildiği kadar iyi değilmiş hatta berbatmış. A7 için baktığım video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

J7 için internette yüzlerce şikayet var... Oldukça popüler ekran morarması, akması... Telefon en ufak darbede ekranı akıtıyor. :D Baya bildiğin akıyor. Yani halının üzerine düşse bile gidiyor ekran...
Özetle siz ne tavsiye edersiniz?
Beklentilerim:
-Kaliteli fotoğraf
-Kaliteli video
-Kasmasın ve ısınmasın
İnternetten alışveriş yapabilirim.
Maks. çıkabileceğim miktar 2.000 ₺
Teşekkürler

Ben şahsen A7 2017 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Tek sorunu kamerasında Optik sabitleyici yok, video çekerken örneğin çok titriyor. Genel performansı iyi ve su toz geçirmiyor, ayrıca kapsız kullanmama rağmen yüzlerce kez düşürdüm çarptım, ufak çizikler dışında bir sorun olmadı. Tavsiye ederim.

@Ranfalo Diyor Ki, evet A7 hakkında ekran akması gibi saçma şikayetler oldukça az. Mesele şu ki yukarıdaki tanıtım videosunu incelediğinizde videoda bir tuhaflık olduğunu görüyorsunuz zaten videonun altına da yazmışlar. Bir acayip, çekim yaparken yürüdüğü için mi öyle yoksa cihazda mı sıkıntı var anlamadım. Şikayetvar'a bakıyorum onlarca kişi fotoğraf kalitesinin berbat olduğunu söylüyor. Yoksa A7 2018 alıp geçecektim...

@Ranfalo Diyor Ki, evet A7 hakkında ekran akması gibi saçma şikayetler oldukça az. Mesele şu ki yukarıdaki tanıtım videosunu incelediğinizde videoda bir tuhaflık olduğunu görüyorsunuz zaten videonun altına da yazmışlar. Bir acayip, çekim yaparken yürüdüğü için mi öyle yoksa cihazda mı sıkıntı var anlamadım. Şikayetvar'a bakıyorum onlarca kişi fotoğraf kalitesinin berbat olduğunu söylüyor. Yoksa A7 2018 alıp geçecektim...
Aksine kamerası fotoğraf olarak çok iyi, sadece optik sabitleyici olmadığı için videolarda biraz titriyor. O kadar güzel fotoğraflar çektim ki, cidden büyüleyici. SD Kartım bozulmasa atardım sana.

Not: Boş vakitlerimde sokağa çıkıp telefon ile fotoğraflar çekiyorum, maalesef 420'den fazla fotoğrafımı kaybettim :(.

Huawei P20 Lite 64 GB nasıl bir telefon acaba? Hayatımda hiç Huawei kullanmadım... Aklımda Çin malı, üfürük bir marka olarak kalmış nedense... Aramızda kullanan var mı?

2099 TL'ye çıkarım diyorsan kamerada Zenfone 5'den iyi yok bu bütçelerde. İncelemiş birisi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Captcha Verification

Çıkamam derseniz de Mi 8 Lite'ı da deneyimlemiş birisi olarak kamera olarak gayet iyi olduğunu fakat OIS gibi özelliklerin olmadığını bu modelde belirtirim.

Samsung istiyorsanız da A7'nin kamera çokluğunun sizi yanıltmasını istemem.

@THE_MILLER Evet, A7'nin üç kamera sunması kaliteye bir katkı sağlamıyormuş. Yaptığım detaylı araştırmadan bunu anladım. A7 2018 ile çekilmiş fotoğraf dosyalarını indirip inceledim, test videolarına baktım, özelliklerini araştırdım ve A7'den soğudum. Zenfone 5 benim de dikkatimi çekmişti fakat onunla da ilgili ses problemi varmış ama sanırım güncellemeyle çözmüşler. J8'i buldum, araştırdım tam bunu alacağım derken bu sefer de çözünürlüğü kafama takılıyor. Bir de artık şunu anladım: orta segment telefonlardaki fotoğraf-video kalitesi üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor. Yani sanırım beklentilerimi düşürmeliyim... :( İşte efendim profesyonel cihazlar gibi fotoğraf çeksin, video kaydı yapsın deyip orta segment bir telefon alırsak hayal kırıklığı oluyor. Yani iyi bir fotoğraf kalitesi için sanırım 3,500₺ gözden çıkarmamız gerekecek. E öyleyse, telefon yerine gider Canon alet alırım. Biraz daha eklerim, battı balık yan gider misali... Tam olsun! :D
Önerilerinize halen açığım arkadaşlar özellikle J8 ve J7 Pro kullananlar ürün hakkında bilgi verirse sevinirim. Örneğin J7 Pro hakikaten söylenildiği kadar hassas mı?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı