1700-2000 TL arası telefon önerisi

Yasin Irgın

Kilopat
Katılım
25 Şubat 2017
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy J8 almayı düşünüyorum ama alınır mı pek emin değilim. J8 yerine başka ne alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi A2'yi kesinlikle öneririm. İşlemci olarak sdm660 kullanması olsun, arka ana kamerada Sony imx486 lens kullanması olsun bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. Ayrıca Android güncelleme desteği var, saf android arayüzü belki hoşunuza gitmeyebilir ama performans ve kamera yönünden orta-üst düzey bir telefon. Tam bir f/p ürünü Xiaomi Mi A2
 
Huawei Mate 10 Lite, Huawei P20 Lite veya bulabilirsen Honor Play olabilir. Tabi telefonda yoğun olarak neler yaptığını söyleyebilirsen daha çok yardımcı olabilirim.
 
Mate 20 lite, Honor play, Mi 8 lite o fiyat bandındaki en güzel telefonlar.
Bunların içinden benim seçimim Mi 8 lite olur 1700 TL bandında bulunuyor ve donanım özellikleri fiyatına göre baya yüksek. 1900 TL bandında 128 GB hafısa ve 6 GB RAM seçeneğide düşünülebilir.
2200 TL büyçeye çıkabilirim dersen Honor play öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı