Peki merak ettiğim diğer bir husus bu apu sistemlerde görüntü çıkışı nasıl oluyor? Ekran kartı şuanda yok sonuç olarak dahili. Elimde vga girişli bir monitör var.
Peki merak ettiğim diğer bir husus bu apu sistemlerde görüntü çıkışı nasıl oluyor? Ekran kartı şuanda yok sonuç olarak dahili. Elimde vga girişli bir monitör var.
Elinize sağlık. Pazartesi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Kurulum için bi tornavida seti falan yeterli olur mu? İlk defa toplayacağım. Çok yabancı değilim ama.
Elinize sağlık. Pazartesi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Kurulum için bi tornavida seti falan yeterli olur mu? İlk defa toplayacağım. Çok yabancı değilim ama.
2100 TL'yi geçmesin lütfen. Sonuçta sınır 2600 TL ve 500 TL ekran kartına gidecek. Black Friday'de 1050 alacağım. 500 TL'ye bulurum diye düşünüyorum. Ayrıca B450M gereksiz. Sistemi yükseltmeyeceğim.Sadece Fortnite Battle Royale'de 80-90 FPS almasını istiyorum.
400W 80+ PSU yeterli. Her şeyden biraz kıssak istediğim olur. En fazla 1 ay sonra ekran kartı takarım. İstediğim uzun vadeli bir sistem değil. Ben kararı tam veremedim ama gönlüm 1 aydır bu bilgisayarda. Sonradan hiçbir yükseltme yapmayacaksam bu bilgisayarı almalı mıyım?