1700-2600 TL Bilgisayar Toplama

Güç kaynağı gayet yeterli bence. Fiyat olarak da uygun geldi. Kasa tartışılabilir ama ben yeterli gördüm. Bütçe aşılmaması için zora sokmamak gerek.

Peki merak ettiğim diğer bir husus bu apu sistemlerde görüntü çıkışı nasıl oluyor? Ekran kartı şuanda yok sonuç olarak dahili. Elimde vga girişli bir monitör var.

Evet şimdi oldu. B450 anakartlara BIOS güncellemesi gerekmiyor.
1540678547812.png

Çok hatalı bir sistem olmuş. Bu videoyu izlemenizi şiddetle öneriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem hatalıysa siz başka bir tane 4x2 RAM sistem toplayabilir misiniz?

2100 TL'yi geçmesin lütfen. Sonuçta sınır 2600 TL ve 500 TL ekran kartına gidecek. Black Friday'de 1050 alacağım. 500 TL'ye bulurum diye düşünüyorum. Ayrıca B450M gereksiz. Sistemi yükseltmeyeceğim.Sadece Fortnite Battle Royale'de 80-90 FPS almasını istiyorum.

400W 80+ PSU yeterli. Her şeyden biraz kıssak istediğim olur. En fazla 1 ay sonra ekran kartı takarım. İstediğim uzun vadeli bir sistem değil. Ben kararı tam veremedim ama gönlüm 1 aydır bu bilgisayarda. Sonradan hiçbir yükseltme yapmayacaksam bu bilgisayarı almalı mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı