Bu şekilde nasıl oldu @okosto ? Anakartı Asrock A320 seçtim, bunda da VGA çıkışı var anladığım kadarıyla. İleride 1050Tİ takılabilir değil mi bu anakarta? Bu kartın BIOS güncel mi gelir acaba? R3'ü görür mü?
Eki Görüntüle 340040Bu şekilde nasıl oldu @okosto ? Anakartı Asrock A320 seçtim, bunda da VGA çıkışı var anladığım kadarıyla. İleride 1050Tİ takılabilir değil mi bu anakarta? Bu kartın BIOS güncel mi gelir acaba? R3'ü görür mü?
Bundan önce yazdıklarımı okuyun lütfen. Arkadaş sistem maliyeti olabildiğince az olsun istedi diye böyle bir şey yaptım. Zaten ileride GTX 1050 falan ekleyeceğini iletti. Dönüp bir önceki mesajlarımı okuyun.
Bundan önce yazdıklarımı okuyun lütfen. Arkadaş sistem maliyeti olabildiğince az olsun istedi diye böyle bir şey yaptım. Zaten ileride GTX 1050 falan ekleyeceğini iletti. Dönüp bir önceki mesajlarımı okuyun.
Fazladan para veremem ve RX 560'dan yana değilim. Daha çok NVidia fanıyım desem? Ayrıca 200GE 1x8 RAM APU sistemde zayıf düşmez mi? Hala kararım önceki iletimdeki bilgisayarda.