Kulaklık olarak Void Elite çok ilgimi çekti onu net alacağım fakat klavye bakımından pek istediğim klavyeler yok gibi.
Eki Görüntüle 893642Siz nasıl bir klavye istiyorsunuz birkaç görsel paylaşsaydınız isteğinize yönelik önerilerde bulunurduk. Parasına göre en iyi en baba klavyeleri önerdik.
Eki Görüntüle 893642
Mesela bu şekil sade RGB'siz tak tak ses çıkarmayanbir de bilek desteği olursa iyi olur.
Sanırım GK500 tercihim olur. O zaman SSD yerine HDD alırım.
Void Elite modellerinde yazılım sorunu yaşayanlar var. Düşünmenizi tavsiye etmem.Void Elite düşündüm ama siz çok link atınca daha kafam karıştı.
Yapmayın. 2 aydır kulaklık arıyorum artık almak istiyorumVoid Elite modellerinde yazılım sorunu yaşayanlar var. Düşünmenizi tavsiye etmem.
Maalesef. Bir arkadaşım da wireless ini alacaktı vazgeçti, fiyatı da gayet iyiydi. Ancak yazılım sorunu gerçekten sıkıntı. Yani alırsanız sorun çıkarsa geri iade alırlar mı vs sıkıntı.Yapmayın. 2 aydır kulaklık arıyorum artık almak istiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.