Neden ki ? Çift kanal bellekte gayet performanslılar. CSGO, lol gibi oyunları çok rahat kaldıracaktır.Apu yerine sabredip biraz para biriktirip direkte takabilirsiniz tabi eğer ilk başta oyun oynamayacaksanız Apu iyidir.
Neden ki ? Çift kanal bellekte gayet performanslılar. CSGO, lol gibi oyunları çok rahat kaldıracaktır.Apu yerine sabredip biraz para biriktirip direkte takabilirsiniz tabi eğer ilk başta oyun oynamayacaksanız Apu iyidir.
Güzel sistem. İlerde SSD ve RAM takviyesi ile update yapabilirsiniz. APU sistemlere de göz gezdirin derim.İşine yarayabilir güvenlik konusunda garanti veremem.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kötü. Bütçeniz neyse söyleyin toplayalım.https://www.hepsiburada.com/hp-290-...jg6QIVZWHmCh0cUgtJEAQYCyABEgKqffD_BwE#reviews bu nasıldır i3 9100F alırın ilerleyen zamanlarda GTX 750 Ti alacaktım zaten.
Yukarıdaki başlıkta 1700 TL yazmıyor muydu yanlış mı gördüm?Kötü. Bütçeniz neyse söyleyin toplayalım.
Arkadaş 1800 TL lik sistem linki verip İ3 9100F takacağını söylüyor, anlamadım pek ne dediğini.Yukarıdaki başlıkta 1700 TL yazmıyor muydu yanlış mı gördüm?
Gereksiz masraf olur. 2. el hazır bir sistem almanız en iyisi olacaktır.https://www.hepsiburada.com/hp-290-...jg6QIVZWHmCh0cUgtJEAQYCyABEgKqffD_BwE#reviews bu nasıldır i3 9100F alırın ilerleyen zamanlarda GTX 750 Ti alacaktım zaten.
Q6600 veya herhangi bir QXXXX işlemci. 100TL'lere bile bulunabiliyor.
G41 bir anakart mesela G41M Combo çok iyidir. Quad işlemcileri desteklesin ama. 150TL diyelim.
8 GB DDR3 veya DDR2 RAM. 150TL 8 GB DDR3 için örnek olarak.
Herhangi bir sıfır veya ikinci el GT 710 iş görecektir oynadığınız oyunlar için. GT 210 LoL için yeterli ancak CS:GO için yetersiz.
Minimum 400W 80+ bir PSU. Markası iyi bir marka olmalı. 2.el veya sıfır fark etmez ama sıfır öneririm, önemli bir parçadır güç kaynağı. 300TL.
Mesela şu güç kaynağı alınabilir: High Power 400W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-400BR-A12S) | Teknobiyotik
Standart ucuz bir kasa. 40TL diyelim.
Termal macun olarak Akasa 455 veya Cooler Master HTK-002 alın. Akasa olan 19.15 TL şu an Hepsiburada'da, Cooler Master ise 23.99 N11'de.
Ucuz bir işlemci soğutucu. Stok fan bile olabilir Overclock yapmayacaksanız. 40TL diyelim.
Ucuz bir SSD veya HDD. 300TL diyelim.
Toplam: 1388.23TL Cooler Master macun ile, 1383.39TL Akasa macun ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.