1700 TL Ekran Kartı Önerisi

Mümkün olduğu kadar AMD'den uzak yazılımsal problemleri çok yoksa bana yetiyor.

Markadan markaya çok fark ediyor AMD yazılımları. ASUS'ta sorun yaşayan çok az insan var AMD kart alıyorsan ASUS'tan ve MSI'dan şaşma sorun yaşamazsın. Bir de markaların kendi Sitelerindeki önerdiği driver yükle AMD'nin sitesindeki değil.

Markadan markaya çok fark ediyor AMD yazılımları. ASUS'ta sorun yaşayan çok az insan var AMD kart alıyorsan ASUS'tan ve MSI'dan şaşma sorun yaşamazsın. Bir de markaların kendi sitelerindeki önerdiği driver yükle AMD'nin sitesindeki değil.

Aslında ben kartın ısınmasından yeni bir kart istiyorum ayrıca performansı daha iyi olduğu için 1650S düşünüyorum.
Aslında ben kartın ısınmasından yeni bir kart istiyorum ayrıca performansı daha iyi olduğu için 1650S düşünüyorum.

Bir de WattMan hatasından.

RX 570 de ASUS ROG STRIX kullanıyor olsaydın böyle bir şikayetin olmayacaktı. O sebepten Gidipte 1650S'te Dandik fanlı bir model alırsan sorunun devam edecektir. Buna dikkat et.
Öyle bir şey yok yalnız.AMD kartların sorunları Msi, asus falan farketmiyor. Sizin dediğiniz rog strix sadece soğutma teknolojisi, wattman'ı önleyen bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı