1700 TL ikinci el GTX 970 alınır mı?

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20211215-152429_letgo.jpg
    Screenshot_20211215-152429_letgo.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 48
Fotograf internetten alinmis yeni fark ettim. Satici cevap verirse testlerini yaparak kontrol ettikten sonra almayi dusunuyorum cevaplariniz için teşekkürler.
 
almadan önce minimum 1 saat furmark testinde 4k çözünürlükde tam yük atında çalıştırmanızı öneririm. bir sorun var ise 1 saat tam yükde ya görüntü kesecek yada cizgilenecek. bu dediklerim olmassa ve 78.80 derecenin üzerine çıkmaz ise o kart sağlıklı ve alınabilir bir karttır.
 
Almadan önce minimum 1 saat FurMark testinde 4K çözünürlükde tam yük atında çalıştırmanızı öneririm. Bir sorun var ise 1 saat tam yükde ya görüntü kesecek ya da cizgilenecek. Bu dediklerim olmazsa ve 78.80 derecenin üzerine çıkmaz ise o kart sağlıklı ve alınabilir bir karttır.

Hocam 4K ayar ekran kartini bozmaz mi FurMark'ta baslatmadan sizin sorumlulugunuzda ekran kartiniz yanmasin gibi bir şey diyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı