xirfan3143262
Picopat
Konu zaten kapandı ki, biraz bakma zahmetinde bulunursanız lego alacağımı görürsünüz.
Baktım ve hala göremedim.
Konu zaten kapandı ki, biraz bakma zahmetinde bulunursanız lego alacağımı görürsünüz.
Hiçbir şey yapılmaz, bankada dursun.
Kızacak bir şey yok. @Ethem Efe 1700 TL istek almak için az bir para. Ama ihtiyacın olduğunda kolay bulamayacağın bir para. O yüzden boşa harcama.
14 sayfanın hepsini okuyamayacağım kusura bakma. Başkalarının önerileri umurumda değil. Öneri istediğin konu açmışsın, ben de önerimi yapıp gideceğim. Önerim de harcamaman. Beğenmiyorsan uygulamazsın. Bu konulara daha sonra gelip bakacak insanlar da var.Konudaki mesajlara bakma zahmetinde bulunursanız bir sürü şey önerildiğini ve benim de seçtiğini görürsünüz. Madem bir şey önermiyorsunuz yazmayın.
Bildiğiniz yazdım lego alacağım diye, hatta lego önerisi istedim önerdi arkadaş.Baktım ve hala göremedim.
Kenarda 1700 TL'm var dolar olarak, çok pahalı olmayacak zaman geçireceğim bir şey arıyorum. Neler alabilirim sizce?
Hocam yarış oyunları çok sıkıyor beni.Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition
Al.
Ya da bir Forza 5 bir de heat alırsın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.