1700 TL işlemci ve anakart tavsiyesi

Serc0

Centipat
ASUS EX-RX 570-O4G Expedition Radeon RX 570 OC 4 GB GDDR5 256Bit DX12 ekran kartım var. Intel bir kasa toplamak istiyorum. Okuduğum her yerde AMD R5 işlemci olarak öneri var. Bunun bir sebebi var mı bilmiyorum ama ben i3 tercih etmek istiyorum ama kafam hep karışıyor, acaba bilmediğim bir şey mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS EX-RX 570-O4G Expedition Radeon RX 570 OC 4 GB GDDR5 256Bit DX12 ekran kartım var. Intel bir kasa toplamak istiyorum. Okuduğum her yerde AMD R5 işlemci olarak öneri var. Bunun bir sebebi var mı bilmiyorum ama ben i3 tercih etmek istiyorum ama kafam hep karışıyor, acaba bilmediğim bir şey mi var?
Fiyat - performans karşılaştırması yapınca Ryzenler genel olarak daha iyi.

Sanırım intel den şaşmıcam
Intel Core i3-9100F 3.60GHz 6MB Soket 1151 İşlemci (Fanlı) - incehesap.com ama buna şu anakart uyarmı acaba
Saçma olur. İşlemci ve anakartın fiyatlı olmasının bir anlamı yok. İşlemciyi i5-9400F alıp anakart kısmında da attığını alabilirsin. Anakartı almadan önce alacağın yer ile iletişime geçip, kullanacağın işlemciyi belirtip ona uygun BIOS atmalarını rica etmen gerekecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı