1700 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1700

Thwror

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba öncelikle 1700TL civarlarında en fazla 1800TL olacak şekilde kablosuz bir mouse arıyorum. Polling rate sensör falan onlardan pek anlamadığım için konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim. Eğer yardımcı olacaksa monitörüm 144Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage zenith pro veya bütçen az çıkarsa VGN Dragonfly.

Hocam baktım da temu'daki 8000hz mouse tekrar indirime girmiş.

AJ159 PRO

Kesinlikle bunu al. 1500'e falan geliyor 8000hz var. 3395 sensör var.

Son düzenleme:
Rampage zenith Pro veya bütçen az çıkarsa VGN Dragonfly.

Hocam baktım da Temu'daki 8000Hz mouse tekrar indirime girmiş.

AJ159 PRO

Kesinlikle bunu al. 1500'e falan geliyor 8000Hz var. 3395 sensör var.

Hocam hiç değerlendirmesi yok AJ159'un ürünün iyi olduğunu biliyorum fakat bu olay beni fazlasıyla tedirginleştiriyor.

Bir de söylediğiniz mouselerin fiyatları bütçemi aşıyor.

Hocam hiç değerlendirmesi yok AJ159'un ürünün iyi olduğunu biliyorum fakat bu olay beni fazlasıyla tedirginleştiriyor.
Hocam ürün satışa yeni açıldı o yüzden. Önceki ürününün 4000 küsür değerlendirmesi vardı. Satıcı ajazz zaten.

Bir de söylediğiniz mouselerin fiyatları bütçemi aşıyor.

AJ159 Apex alırsan takılma sorununu göz önünde bulundur çünkü Mcu'su X3 gibi kötü.

AJ159 Apex alırsan takılma sorununu göz önünde bulundur çünkü Mcu'su X3 gibi kötü.
Hayır değil. Kendim kullanıyorum tek takılma olmadı. X3'ün mcu da kötü değil sadece batarya üzerine konumlandırdıkları için ısınıp zorlanıyor. Ayrıca Aj159 pro'daki mcu yu datasheetlerine bakarsan göreceksin nordic n52840'la neredeyse aynı özellikleri.

Hocam dongle diğer cihazlarla çakışmasını önlemek için.

Siz ne yapamamı önerirsiniz hocam yardımcı olabilir misiniz mouse konusunda bütçem 1700 Max 1800 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…